GOG med fantastisk sejr i Skjern

Inden aftenens opgør havde GOG hentet syv point af ti mulige, i hvad der har været en ganske glimrende sæsonåbning. Spillet har været flot i de seneste kampe, hvor Skive og Aarhus har fået ørene i den velsmurte GOG-maskine. De to kampe er endt med et plus på 22 mål efter et par solide storsejre. Især Aarhus kampen kom som lidt af en overraskelse for de fleste. Aarhus havde startet sæsonen stærkt og lå inden torsdagens match en placering over GOG i den samlede stilling, men det var ikke at se, da de blev blæst ud af hjemmeholdet.

Denne uges opgør var på forhånd blevet spået til at være den helt store test for det sultne GOG-mandskab. Skjern havde også startet sæsonen fint, og gik ind til kampen med en dugfrisk Champions League-massakre stående stærkt i hukommelsen. Der var altså på forhånd lagt op til et brag af en kamp mellem to hold, som kom med selvtilliden helt i top. GOG-spillerne havde inden kampen udtrykt stor respekt for modstanderen, men den spirende optimisme på holdet kunne de ikke skjule.

Den for nyligt udvidede Skjern Bank Arena dannede denne torsdag rammerne for opgøret. En solid base for de grønne fra Skjern, og tilskuerpladserne var da også ganske pænt besat kort før kampstart.

Første halvleg startede i et meget lavt tempo, og det var helt tydeligt, at Skjern ønskede at trække tempoet fuldstændig ud af kampen. Umiddelbart fulgte de to mandskaber hinanden fint i de første 15 min, selvom GOG rammes af tre dumme udvisninger, som må beskrives som meget tynde. Skjern kom mod slutningen af halvlegen en smule ovenpå og førte i de sidste ti min flere gange med to, mest på grund af de dumme udvisninger, som gjorde, at GOG havde svært ved at finde rytmen i spillet. Både Andreas Holst og Aku sluttede halvlegen med tre kasser, og det gav stillingen 15-13 til Skjern i en spændende og jævnbyrdige kamp. Ved pausen sad man med en klar følelse af, at GOG helt sikkert kunne komme tilbage i kampen, og at det langt fra var afgjort endnu.

Anden halvleg startede med to hurtige Skjern-mål. GOG missede samtidigt et par store muligheder på Skjerns efterhånden lidt for velspillende målmand. GOG kæmper sig tilbage i kampen efter stor fight og flotte redninger af Frank Mikkelsen i kassen, og holdet kommer efter 11 minutter foran igen med 18-19. I de efterfølgende minutter øger GOG føringen yderligere til 18-21 efter kontrascoringer fra Mikkel Møller og Strandgaard. GOG kom også på 20-26, før Skjern igen vågnede op i de sidste minutter. Med fire minutter igen var stillingen 23-27 til GOG og meget skulle nu gå galt, hvis ikke det skulle blive til en utrolig flot skalp for GOG. Skjern fandt ikke kræfterne til at kæmpe sig tilbage, og det hele endte med en fantastisk udebanesejr på 26-29. De gule drenge er nu igen tilbage på førstepladsen i Boxer Herreligaen!

I næste kamp venter endnu en svær modstander, når Aalborg håndbold besøger GOG Arena. Den kamp finder sted lørdag d. 10/10 klokken 17.10. Følg med her på siden og på Facebook, når vi fra næste uge starter optakten.