Liga

GOG og Aalborg delte i porten i kamp 1

De 1912 gæster fik valuta for pengene, da første DM-finale blev afviklet i Gudme onsdag aften. Efter 14-11 ved pausen måtte hjemmeholdet se Aalborg udligne til slutresultatet 25-25 i kampens sidste sekunder.

Gæsterne var også kommet flyvende fra land, og inden kampuret havde rundet det første minut, viste tavlen 0-2 i Aalborgs favør.

Imidlertid skulle GOG ikke bruge lang tid på at få bragt balance i regnskabet, og i de følgende 20 minutter blev der byttet mål frem til stillingen 10-10.

Med fem minutter tilbage af første halvleg fik GOG slået et lille hul, og ved sidebyttet viste tavlen 14-11 til hjemmeholdet.

I anden halvleg holdt GOG Aalborg en armslængde væk det meste af tiden, og da Anders Zachariassen med 20 minutter igen scorede til 21-16 til GOG, så det lyst ud med gule briller.

Gæsterne var imidlertid ikke indstillet på at strække våben, og trods fænomenalt spil fra målmand Torbjørn Bergerud, der havde en redningsprocent tæt på 50, fik Aalborg atter bragt spænding i opgøret, og det kulminerede i slutsekunderne, hvor Aalborg udlignede til 25-25.

Resultatet betyder, at en eventuel vinder i returopgøret i Aalborg søndag kan kalde sig dansk mester, mens endnu en uafgjort kamp vil resultere i en tredje og afgørende dyst i Gudme.

Topscorer for GOG var Jerry Tollbring med seks mål.