GOG og HCM tabte

Det begge hold egentligt ikke kunne bruge til noget skete i dag. GOG og HC Midtjylland spillede igen uafgjort, denne gang 27-27.

Der er stadig en minimal chance for avancement til semifinalerne, men det kræver, at enten BSV eller Aalborg taber resten af deres kampe, og GOG gør rent bord.

Kampen blev ligeså spændende, som den har for vane, når de to hold tørner sammen. I første halvleg bølgede spillet frem og tilbage. Først førte HCM, men så begyndte GOG’s berygtede kontrafase at køre. Både fordi indskiftede Frank Mikkelsen i GOG målet tog fra, men også fordi HC Midtjylland lavede en del tekniske fejl. Det var derfor de gule, der var i teten de sidste ti minutter af halvlegen, men grundet sløsede afslutninger og fejlafleveringer, hentede midtjyderne to-måls forspringet, og de to hold kunne gå til pause med 15 mål hver.

De første 10-12 minutter af anden halvleg blev et mareridt for de gulblusede. Aldrig har der været SÅ mange tekniske fejl på så få minutter, og sydfynboerne kom pludseligt bagud med fem mål. Det fik Jakob Larsen til at forlange timeout. Der blev lavet nogle justeringer i forsvaret, og Kenneth Dahl blev sendt på banen i angrebet, og så begyndte der at ske noget. Langsomt begyndte GOG at hente ind på HCM, og hallen eksploderede, da den gamle rutinerede Kasper Jørgensen, som i sin unge dage, hoppede op i en kontra og bombede bolden i kassen og dermed udlignede.

På det tidspunkt manglede der fem seks minutter, og GOG havde muligheden for at komme foran. I stedet løb HC Midtjylland en kontra, hvor de fik et straffe og GOG en udvisning. Kasper Kvist eksekverede fra 7-meter-pletten, og så var der for alvor pres på de gule.

Med et minut igen var midtjyderne foran med én, men GOG i angreb. Sydfynboerne havde sat en ekstra markspiller på banen. Det udnyttede Chris Jørgensen og udlignede til 27-27. HC Midtjylland havde dog stadig chancen for at vinde kampen, og så var det deres tur til at sætte en ekstra markspiller på banen. Det fik de ikke udnyttet, og så endte det hele igen igen igen med uafgjort mellem de to mandskaber.

Store roser til Frank Mikkelsen i målet, der endnu engang fik vist, at han har det godt som indskifter i tv-kampene. Også ros til Kenneth Dahl, der fik vist noget af den direkthed og aggressivitet, vi alle ved han besidder. Til sidst skal Mark Strandgaard også nævnes for en flot kamp med 10 kasser.

Næste kamp og muligvis sidste hjemmekamp i denne sæson er næste lørdag mod BSV. Det kan samtidig være sidste gang, den spillende direktør, Kasper Jørgensen, bærer den gule trøje i Gudme. Så kom i hallen og vær med til at skab en fantastisk stemning.