Tilbage til oversigt

GOG og Jakob Larsen stopper samarbejdet efter sæsonen

 

En fantastisk rejse sammen fra 1. division til toppen af dansk håndbold og medaljerne, ender efter denne sæson, hvor Jakob Larsen og GOG går hver til sit. Tiden er gået godt og vi har nydt hvert et øjeblik, på godt og ondt. Men 5 år sammen er også lang tid i håndboldverdenen og parterne har derfor valgt at gå hver til sit.

GOG direktør Kasper Jørgensen udtaler:
”Vi har været utroligt glade for det Jakob har bragt ind i GOG, og personligt har jeg haft et meget tæt og godt samarbejde med Jakob, som jeg synes har udviklet sig meget sammen med holdet i den fremadstormende proces vi har været i. Tiden er nu blot moden til at begge parter, får nye udfordringer og ny inspiration. Derfor ønsker jeg Jakob alt det bedste og held og lykke i fremtiden”.

Om afskeden med GOG udtaler Jakob Larsen:
”5 fantastiske år lakker mod enden og jeg er utrolig stolt og beæret over det vi alle sammen har præsteret siden konkursen i 2010. Alting har en tid og efter mere end 15 år i den gule trøje, både på og udenfor banen, er det helt naturligt for mig at prøve noget nyt. Jeg vil i min sidste tid i GOG gøre det bedste for at slutte ordentligt af og jeg ser frem til de kommende måneder, hvor vi alle vil arbejde benhårdt på, at vinde så mange kampe som muligt”.

Fra GOGs side ønsker vi Jakob al mulig held og lykke med de nye udfordringer.

Samtidig med afskeden med Jakob, er processen med at finde en ny træner selvfølgeligt i fuld gang og vi melder det offentligt ud, så snart der er en aftale på plads.

For yderligere information:

Direktør Kasper Jørgensen: +45 2280 4835
Træner Jakob Larsen: +45 2064 4520