Tilbage til oversigt

GOG og Kolding delte igen

Der var lagt op til slutspil – og klassikerbrag i GOG Arena torsdag aften, da Kolding kom på besøg. Tilskuerrekord og en propfyldt Arena dannede rammen om en yderst spændende og seværdig håndboldkamp.

 

Første halvleg var op af bakke for de gulblusede. Flere gange haltede holdet efter med et til to mål. Forsvaret og målmænd fik ikke rigtigt fat, heldigvis lykkedes det angrebet at åbne op for Koldings meget aggressive forsvar.

Minik Dahl Høegh kunne lukke halvlegen med en scoring i overtal til 14-14.

 

Meget bedre gik det i anden halvleg, hvor rollerne var byttet om. Kolding havde utroligt svært ved at komme til scoringer mod GOG’s fysisk stærke og bevægelige forsvar. Og så var TV-Frank endnu engang en afgørende faktor. De gule drenge var hele tiden i teten foran med et eller to, men hver gang kom Kolding igen, og så stod det uafgjort. Med fire minutter tilbage af kampen kom GOG foran med to. Men det blev desværre den sidste gang, at de gule fik scoret. På trods af et drøn på undersiden af overlæggeren fra Andreas Holst, måtte GOG endnu engang se sig hentet af det rutinerede koldingmandskab, der igen havde held til at bringe en ekstra markspiller i spil.

GOG fik dog muligheden for et sidste angreb, men Kasper Hvidt nappede skuddet fra Andreas Holst, og så måtte de to hold dele igen.

 

Det betyder, at GOG nu skal bruge minimum tre point for at være helt sikre på en semifinale. Hvis Kolding på søndag slår Aalborg, kan de gule drenge nøjes med to point mere, men holdet er opsat på at gøre arbejdet færdigt selv. Første opgave er på søndag ude mod Aarhus.

 

Kampen fløjtes op i Ceres Arena Aarhus kl. 15.00.