Tilbage til oversigt

GOG og Svendborg indgår samarbejde

Foto: Mads Claus Rasmussen

 

Det var to glade mænd, der satte deres underskrifter på en samarbejdsaftale i weekend i GOG Arena.
Borgmester Lars Erik Hornemann, Svendborg, og Kasper Jørgensen, spillende direktør for GOG. Aftalen betyder, at de to parter frem til sommerferien 2015 indgår et samarbejde, hvor GOG bl.a. stiller spillere til rådighed til skolerne i Svendborg Kommune. Det betyder, at skolerne i idrætstimerne kan få besøg af to spillere fra GOG, der viser forskellige håndboldøvelser og fortælle om at være håndboldspiller.
 
Svendborg Kommune får som modydelse mulighed for at blive synlig sammen med GOG’s andre samarbejdspartnere. Det sker bl.a. gennem en gulvreklame indenfor i GOG Arena, udenfor GOG Arena på hallens gavl ligesom Svendborg Kommune bliver profileret i kampprogrammer, GOG Avisens samt på GOG’s hjemmeside.
 

– Jeg glæder mig over aftalen. Den er med til at vise, at vi som kommune også støtter nogle af de idrætsfyrtårne, som vi har i Svendborg Kommune. Samtidig kan vi også trække på GOG’s viden bl.a. i forhold til træning, som kan komme vores skoler til gavn, siger Lars Erik Hornemann.

Samme positive toner lyder fra GOG-direktør Kasper Jørgensen.
 
– Vi er glade for at Svendborg Kommune bliver en del af vores stadig større netværk af samarbejdspartnere. Det viser, at Svendborg Kommune også gerne vil bakke op om det arbejde vi laver i GOG. Ligesom vi selvfølgelig gerne vil være en god samarbejdspartner i forhold til kommunen, siger Kasper Jørgensen.

Aftalen mellem de to parter skal genforhandles til sommerferien.