Tilbage til oversigt

GOG og Svendborg kommune i samarbejde

 

Det var to glade mænd, der satte deres underskrifter på en samarbejdsaftale i weekend i GOG Arena, da GOG mødte KIF Kolding-København i nyklassikeren i dansk håndbold. Borgmester Lars Erik Hornemann, Svendborg, og Kasper Jørgensen, direktør for GOG, satte deres navnetræk på en treårig samarbejdsaftale mellem Svendborg Kommune og GOG.

 

Aftalen betyder, at de to parter frem til  2018 indgår et samarbejde, hvor GOG bl.a. stiller spillere til rådighed til skolerne i Svendborg Kommune, ligesom håndboldklubbens ledere og trænere ved forskellige lejligheder stiller op ved arrangementer i Svendborg Kommune.

 

Svendborg Kommune får som modydelse mulighed for at blive synlig sammen med GOGs andre samarbejdspartnere. Det sker bl.a. gennem gulvreklame og bannerreklamer indenfor i GOG Arena, udenfor GOG Arena på hallens gavl ligesom Svendborg Kommune bliver profileret i kampprogrammer, GOG Avisens samt på Gods hjemmeside.

 

– Jeg glæder mig over aftalen. Den er med til at vise, at vi som kommune også støtter nogle af de idrætsfyrtårne, som vi har i Svendborg Kommune. Her er GOG klart et af de sytøste fyrtårne. Samtidig får vi lejlighed til at trække på den viden og knowhow som GOGs trænere og ledere besidder indenfor træning. Det passer godt til den satsning som Svendborg Kommune har med idræt og sport, siger siger Lars Erik Hornemann.

 

Samme positive toner lyder fra GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

– Vi er glade for at Svendborg Kommune bliver en del af vores stadig større netværk af samarbejdspartnere. Det viser, at Svendborg Kommune også gerne vil bakke op om det arbejde vi laver i GOG. Ligesom vi selvfølgelig gerne vil være en god samarbejdspartner i forhold til kommunen, siger Kasper Jørgensen.