Tilbage til oversigt

GOG – også uden håndbold og harpiks

Foto: Amalie Horstmann Nøddeskou-Fink ved resultatbordet overvåges af faderen, Niels Peter Nøddeskou-Fink, der er tidligere ligaspiller i GOG. Amalies mor, Hanne, der er kiropraktor i GOG var også frivillig ved arrangementet.

 

Selvom det har været sommer, og det har været kamp-fri for GOGs ligahold, så betyder det ikke ferie uden for banen. Klubben bag har været stærkt involveret i forskellige arrangementer i lokalområdet.

 

Hvis man tror, der er ro i hallen i Gudme, når kampprogrammet ligger stille, så tror man fejl. GOGs kontor og frivillige i foreningen har haft vanvittigt travlt hen over sommeren med forskellige arrangementer.

 

Den professionelle afdeling i GOG har været involveret i halvmaraton-løbet De 3 Broer, som blev afviklet søndag. Men også Langelandsfestivalen og tre koncerter på Valdemars Slot. Og i den her uge går det løs med filmfestivalen SVEND i Svendborg.

 

– Det er gået godt. Det er dejligt at være så involveret i lokalområdet. Det gør, at vi er meget synlige og får brugt de ressourcer, vi har, hele året, fortæller GOG-direktør Kasper Jørgensen.

 

– Det har været spændende, udfordrende, men også hårdt. Vi har virkelig brugt mange kræfter på det.

 

For eksempel havde GOG flere end 100 frivillige i gang til løbet De 3 Broer søndag. Og det er mange, lyder det fra Kasper Jørgensen, der takker alle for den store indsats.

 

Det er vigtigt for GOG at være aktive i lokalområdet, involvere sig i de ting der sker, og så giver det også lidt penge i klubkassen.

 

– Ved hjælp af de her arrangementer, for eksempel koncerterne, når vi ud til et bredere publikum med vores klub og brand. Og det vil vi jo rigtig gerne, fortæller direktøren.

 

Koncerter, løb og festivaler. Alt er forløbet godt. Nu handler det for GOG at videreudvikle på den succes.

 

– Vi har et setup, der fungerer, og som får stor ros. Nu skal vi blive endnu bedre til at fortælle om arrangementerne. For setup’et er klar, og der er plads til endnu flere løbere og endnu flere koncertgæster. Det ser vi frem til at arbejde videre med, lyder det fra kontoret i Gudme.