Tilbage til oversigt

GOG opruster frem mod den nye sæson

Den nuværende sæson er i fuld gang, og slutspurten frem mod slutspillet er så småt i gang, men rundt omkring i klubberne er arbejdet med at få trupperne på plads til den nye sæson i fuld gang. Således også i GOG, hvor man i dag præsenterer nogle spændende forlængelser og skarpe forstærkninger.

 

GOG præsenterer i dag tre nye spillere og tre forlængelser.

 

GOG har forlænget kontrakten med den nuværende cheftræner Jakob Larsen med to år.

Jakob har været i klubben i fire år som træner, hvor han hvert år sammen med truppen har præsteret flotte resultater. Det har derfor været helt naturligt for klubben at forlænge aftalen med Jakob.

Om Jakob Larsen udtaler direktør, Kasper Jørgensen:

Vi har været super tilfredse med det arbejde, Jakob har leveret igennem de sidste fire sæsoner, og vi synes, han er den rigtige mand til at føre holdet endnu tættere på toppen af dansk herrehåndbold.

 

Jakob Larsen udtaler:

– Siden nedturen med konkursen i 2010 har GOG været på en lang flot rejse tilbage mod toppen af dansk håndbold. Den rejse fortsætter, og jeg ser meget frem til at arbejde med endnu et spændende hold, der med tiden vil bide sig fast helt deroppe, hvor det er allersjovest.

 

 

GOG har skrevet en to-årig kontrakt med den 21 årige norske playmaker Gøran Søgaard Johannesen.

Gøran spiller i Viking Stavanger, hvor han i skrivende stund har scoret over 100 mål i den bedste norske række. Han har 7 norske landskampe på cv’et og spås en stor fremtid på det norske landshold.

Om Gøran udtaler direktør, Kasper Jørgensen:

– Gøran er et stort norsk talent, der allerede som 21 årig har vist, at han kan begå sig på internationalt niveau. Han er en dygtig playmaker, der har et godt skud, er skarp på sit mand – mand spil, og så dækker han også rigtigt godt op.

Gøran Johannesen udtaler:

– GOG kom som et naturligt valg for mig efter det gode indtryk Kasper Jørgensen og Jakob Larsen har givet mig, ligesom de andre norske spillere i GOG har snakket godt om klubben. Derudover synes jeg GOG spiller en type håndbold, som underholder, især med sit fokus på

kontrafasen, hvilket passer mig meget godt. Jeg ser frem til at flytte til Danmark, møde mine nye holdkammerater og tage hul på en ny og spændende sæson.

 

GOG har skrevet en to-årig kontrakt med den 28 årige norske venstre fløj Magnus Jøndal, som i øjeblikket spiller i ØIF Arendal.

Magnus er fast mand på det norske landshold, hvor han har spillet 76 landskampe. Han fik det helt store internationale gennembrud til EM i Polen, hvor han efter en del år har stået i skygge af Håvard Tvedten, trådte ind på den store scene og var en stor del af Norges kæmpe EM-succes. Han scorede 30 mål til slutrunden og beviste, at han er fremtidens mand på venstre fløj.

Om Magnus udtaler direktør, Kasper Jørgensen:

– Det er et kæmpe scoop at få tilknyttet en så dygtig venstre fløj som Magnus Jøndal. Han viste til EM, hvilken klassefløj han er, og med en stærk spillende Tobias Møller på venstrefløj i forvejen, får vi vel en af de stærkeste duo’er i den danske liga.

Magnus Jøndal udtaler:

– Jeg har valgt at skifte til GOG, fordi jeg altid har haft en drøm om at spille i udlandet, og fordi jeg har hørt rigtigt meget godt om GOG. Det er en spændende klub, som jeg glæder mig enormt meget til at spille for.

 

 

GOG har skrevet en to-årig kontrakt med den højre back Jon Andersen.

Jon har i år fået sin ligadebut på trods af, at han kun er U18 spiller.

Om Jon udtaler direktør, Kasper Jørgensen:

– Jon er et af de mest spændende venstrehåndede talenter vi har i Danmark, og vi er enormt glade for, at han har skrevet kontrakt med os. Sammen med Niclas Kirkeløkke er vi sikre på, vi har en ung og slagkraftig duo på højre back i den kommende sæson.

Jon Andersen udtaler:

– Jeg har valgt at skrive kontrakt med GOG, da jeg ikke kunne forstille mig andre steder at være de næste år. Jeg kan rigtig godt lide at være hernede, og den måde vi spiller spillet på, falder mig rigtig godt ind. Med mine venner omkring mig og træningsfaciliteterne i top, synes jeg, at det giver mig et rigtig godt grundlag for at udvikle mig mest muligt. En anden faktor som også har været vigtig for, at jeg valgte at forsætte hernede, er at jeg føler mig rigtig godt taget imod af drengene i ligatruppen. Og det har hjulpet mig meget til at falde hurtigt til på holdet.

 

GOG har forlænget aftalen med den 20 årige venstre back Frederik Clausen for to år.

Frederik er braget ind på ligascenen, hvor han som en af ligaens stærkeste forsvarsspiller har kronet indsatsen med i efteråret at blive udtaget til landsholdet.

Om Frederik udtaler direktør, Kasper Jørgensen:

– Frederik har taget ligaen og GOG med storm. Det er ikke mange spiller, der går direkte fra en U18 tilværelse til nu på andet år at spille fuld tid i forsvaret på et etableret ligahold. Vi forventer os meget af Frederik og er enormt glad for, at han har valgt at forlænge sin kontrakt med GOG.

Frederik Clausen udtaler:
Jeg har valgt at forlænge med GOG, fordi jeg fortsat ser store muligheder for, at jeg kan udvikle mig både spillemæssigt og fysisk, og den vej igennem blive en endnu bedre håndboldspiller. Jeg er glad for, at jeg fortsat kan være en del af en helt unik klubånd samtidig med at spille på en fantastisk hjemmebane!

 

 

GOG har forlænget aftalen med den 19 årige venstre back og playmaker Lasse Møller for to år.

Lasse er i år blevet rykket permanent op i ligatruppen, hvor han flere gange har vist, hvorfor han regnes som et af de største talenter i dansk herrehåndbold.

Om Lasse udtaler direktør, Kasper Jørgensen:

– Lasse er et af de største talenter i dansk håndbold og så er han født og opvokset i Gudme, så det siger sig selv, at vi er ekstremt glade for, at kunne fastholde én af vores egne i klubben. Lasse er spået en stor fremtid, og vi glæder os til at se Lasses store kvaliteter i den gule trøje to år mere.

Lasse Møller udtaler:

– Jeg har valgt at forlænge med GOG, da det bl.a. er mit andet hjem og altid har været, men også fordi jeg føler, jeg har en god rolle i klubben og på holdet. Jeg får god mulighed for spilletid i begge ender, og det er altid gode lærepenge og rigtigt godt for min personlige udvikling. Jeg føler samtidig, at vi har et stærkt hold, som vi kan komme langt med, hvilket gør, at jeg ikke ser mig selv i andre klubber end GOG i de kommende år.