Tilbage til oversigt
Liga

GOG opsiger samarbejdet med træner

GOG har torsdag den 14. september valgt at opsige samarbejdet med træner Ian Marko Fog med øjeblikkelig virkning.

Beslutningen bunder i uenighed om den sportslige retning, og ønsket om en anderledes struktur på hverdagen i klubben, og i sagens natur ikke om resultaterne.

“Der er ingen tvivl om, at det er en udvikling, som vi meget gerne havde været foruden, men vi har overvejet sagen grundigt og har vurderet, at det var nødvendigt at handle nu. Det er det bedste for holdet og for klubben, og det er en beslutning, som jeg sammen med bestyrelsen tager det fulde ansvar for,” siger direktør Kasper Jørgensen.

Trænerjobbet overtages i resten af sæsonen af assistenttræner Mikkel Voigt, der får selskab af Thomas Brandt Nyegaard, der tidligere har stået spidsen for GOGs førstehold og i en årrække har haft talrige poster i moderklubben. Derudover rykker direktør Kasper Jørgensen endnu tættere på holdet, og han bliver ligeledes en del af trænerteamet.

“Det ikke er optimalt at skifte træner midt i en sæson, men det er en konstellation, vi er trygge ved sportsligt og ledelsesmæssigt, og den giver tid til at finde den rette træner til GOG fra sommeren 2024.”