Tilbage til oversigt

GOG på en svær udebaneopgave

Skjern er kommet forrygende fra start i dette års håndboldliga. Træner Ole Nørgaard har formået at få holdet til at arbejde som en enhed, og det har resulteret i en delt førsteplads i ligaen, samt være det hold der både har scoret flest mål, men også lukket færrest mål ind. Det må man sige er en bedrift i sig selv. Oftest vidner det om et stærkt forsvar, mange kontramål og et disciplineret angreb.

 

Det er da også tilfældet i Skjern, hvor holdet er bygget op om et fysisk stærkt 6-0 forsvar og to dygtige målmænd. Spillere som Mølgaard, Klitgaard og Børm er vel på den rigtige side af 100 kg, samtidig med at de bevæger sig godt. På fløjene har de høj kvalitet og hurtige spillere, og det resulterer ofte i kontramål.

 

Angrebsmæssigt er det nogle rutinerede herrer der trækker læsset. Henrik Mølgaard og Kasper Søndergaard er begge landsholdsaktuelle, og har begge et fantastisk skud, men også et rigtigt godt blik for spillet. Claus Møller Jakobsen er ligeledes et stort aktiv for Skjern, og han har evnen til lige pludselig at eksplodere ud af ingenting. Den sidste som skal nævnes er Thomas Klitgaard på stregen, som i den grad har spillet en flot sæson. Næsten fuld tid i begge ender, krydret med en håndfuld mål i hver kamp, er imponerende for den snart 36 årige stregspiller.

 

Det unge GOG-hold kom ned på jorden i onsdagens kamp mod de forsvarende mestre. De blev overmatchet på næsten samtlige punkter, og når man ikke rammer det absolutte topniveau mod de bedste hold, så kan man let komme til at se lidt skidt ud. Scenariet i morgen er det samme som inden kampen mod Aalborg. GOG skal møde et af de pt. bedste hold i ligaen, og derfor er det nødvendigt, at de gule rammer et højere niveau end mod Aalborg, hvis de skal have en chance. Der er blevet trænet godt, og humøret er højt i truppen. Man er bevidst om at man tabte til et klart bedre hold på dagen, men er samtidig ivrig efter at vise, at det var en enlig svale. Skjern er et rigtigt godt hold, og må betegnes som storfavoritter, men GOG-drengene har ikke i sinde at lægge sig ned uden kamp. Det er blevet til uafgjorte resultater på svære udebaner som BSV og Holstebro, og mon ikke drengene kan drille Skjern i morgen. Vi håber og krydser fingre.

 

GOG må stadig undvære Mark Strandgaard, der ellers viser store fremskridt i træningslokalet. Vi håber snart at se Mark på banen igen. Ellers er alle mand klar til kamp.