Tilbage til oversigt

GOG på juletur til det vestjyske

GOG startede sæsonen med at slå Lemvig to gange i træk. Først i pokalen oppe i Lemvig og umiddelbart efter hjemme i GOG Arena i ligapremieren. Dengang var vestjyderne ikke levnet mange chancer i ligaen. De kom fra et op/ned-rykningsspil, hvor de var ude i tre fantastisk nervepirrende opgør mod førstedivisionskollegaerne fra Sydhavsøerne. Her trak Lemvig det længste strå, og så var de i håndboldligaen.

Der er ikke den helt store økonomi i Lemvig Thyborøn, så de har valgt den ansvarlige form, hvor klubben satser på unge talenter og egne spillere, og det har da også vist sig at give pote.

På hjemmebane har klubben præsteret nogle imponerende resultater, og især sejrene over Århus og Tvis Holstebro har vakt genlyd i håndbolddanmark.

9 point er det blevet til for de røde vestjyder, og det er da også udelukkende hjemme i Vestjysk Bank Arena at pointene er hentet.

 

De største profiler for Lemvig er blandt andet holdets topscorer, Søren Nørgaard, på venstre fløj. Efter et skadesramt ophold i Ribe Esbjerg vente fløjen hjem til Lemvig, hvor han før skiftet til Ribe, var blevet kåret til årets spiller i første division. I år ligger han nummer to på topscorerlisten i ligaen kun overgået af landsholdsaktuelle Michael Damgaard i Holstebro.

En anden af efterårets store profiler for Lemvig, og samtidig en af de helt store årsager til den flotte pointhøst er den rutinerede målmand Jonas Degnbol. Der har tegnet sig et tydeligt billede af, at når Lemvig har vundet kampene hjemme i Vestjysk bank Arena, så har Degnbol stået med imponerende procenter. Han har i den grad fundet sin nye ungdom for vestjyderne. Den sidste profil, som er nødvendig at nævne, er den unge venstre back Andreas Holst. Den hårdtskydende back kan også dække op, og udemærker sig ved at være fast mand på det talentfulde U21 landshold, som vores egne Niclas Kirkeløkke, Mike Jensen, Frederik Clausen og Kasper Kildelund også er på.

 

Det bliver helt sikkert en svær kamp i Lemvig i eftermiddag, men kravet er stadig klart for GOG. Hvis slutspillet skal være realistisk, skal der helst hentes to point.

 

GOG er uden Lasse Kronborg og Niclas Kirkeløkke men stiller ellers med fuldt mandskab.