Tilbage til oversigt

GOG på langfart

Efter fire nederlag på stribe, spidser det til for GOG. Det flotte efterår har stadig givet de gule en gunstig position, men en sejr på lørdag ville være godt for flere ting. Den ville betyde, at slutspillet så godt som er sikret, men ikke mindst ville holdet få en sejr i 2014 og dermed vigtig selvtillid, inden de forhåbentligt rammer slutspillet.

Men det bliver absolut ingen nem opgave. Mors Thy har i år ikke helt kunne leve op til forrige sæson, hvor de kom i semifinalen i slutspillet. Stor udskiftning på spiller og træner siden har betydet, at de har udspillet deres rolle om at nå blandt de sidste otte, og derfor kun har en god placering forud for nedrykningsspillet at spille for. Thyboerne er et helt andet hold på hjemmebane end på udebane. Bette Balkan som sidste år for alvor blev kendt, driver spillerne til store præstationer, og de vil aldrig skuffe det talstærke publikum hjemme på Mors. De har således vundet 3 ud af de sidste 4 hjemmekampe, hvor sejren over Sønderjyske falder mest i øjnene. Men også en sejr på hele 26-12 over lokalrivalerne fra Skive imponerer.

Mors Thy er som sagt kendt for deres enorme fight på hjemmebane, men også et par profiler skiller sig ud. Finnen Jac Karlson styrer i store dele af kampene angrebet med hård hånd. Han er en intelligent håndboldspiller der er meget farlig selv. Derudover har den unge komet Tobias Ellebæk spillet en flot sæson. Han er måske en af ligaens mest fintestærke spillere, og de to herrer skal GOG have styr på.

 

For de gulblusede er der efter halvanden uges pause ved at være nogenlunde styr på skadessituationen. Minik er desværre igen ude med sin fod. Det er vigtigt den får helt ro, så han kan være helt klar, hvis drengene kommer i slutspillet. Kasper Jørgensen som har været ude de sidste tre kampe med blindtarmsbetændelse er meldt klar igen, og ellers er truppen intakt, og de er klar på at skulle have en sejr i 2014.