Tilbage til oversigt

GOG på meget vigtig opgave

For små tre uger siden var GOG sidst i Silkeborg for at møde BSV. Dengang blev det til et knebent nederlag på to mål, efter en kamp hvor GOG i store dele sparrede stamspillere og lod unge spillere få ligaerfaring. De gule spillede faktisk en rigtig fin kamp, men tabte til en storspillende Linus Persson i BSV-målet.

 

I morgen er GOG, med undtagelse af Niclas Kirkeløkke, fuldtallig, og de vil gøre alt, hvad de kan for at stjæle to point i Silkeborg.  Og to point kan blive nødvendig, hvis GOG stadig skal gøre sig forhåbninger om en semifinaleplads. Hvis BSV slår GOG, og Aalborg samtidig på hjemmebane slår HC Midtjylland, ser slutspilspulje to forholdsvis afgjort ud. Så kan sydfynboerne ikke længere selv afgøre det og vil både have brug for hjælp og lidt held for at nå semifinalen. Derfor er kampen mandag i Silkeborg ekstremt vigtig.

 

BSV kom godt fra start, da de skærtorsdag slog HCM sikkert på udebane i Herning. En storspillende Nikolaj Øris bombede 13 mål ind med venstrehånden, og rutinerede Søren Rasmussen lukkede af i kassen. Hvad der var en stor bet for ørnene fra Østjylland, var imidlertid at holdets ubestridt største stjerne, Kristian Kjelling, der oven i købet gjorde comeback, udgik med hvad der lignede en slem knæskade. Han er ude resten af slutspillet, men BSV er stadig et meget stærkt hold, og det man skal huske på, er at de har spillet uden Kjelling i fem måneder og stadig blevet nummer tre i grundspillet.

 

BSV er kendetegnet ved et offensivt 6-0 forsvar, som er enormt aggressive og meget mand mod mand – orienteret. Inde bagved står rutinerede Søren Rasmussen, og når han ikke slår til, kan Peter Bredsdorff sætte Linus Persson ind, som også er en fantastisk dygtig keeper.

I den ende er slovenske Sebastian Skube den helt store strateg. Han er enormt dygtig til at sætte især sine to venstre hænder, Nikolaj Øris og Mads Christiansen, op til skud, samtidig med han er meget fintestærk. På stregen regerer Michael Knudsen, og selvom Knudsen er godt oppe i årene, er han stadig én af de bedste stregspillere i ligaen.

 

Hvis GOG skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om en sejr, skal spillet fra skærtorsdag forbedres i alle facetter. Forsvaret skal spille på et højere niveau, der skal komme flere redninger, og angrebet skal være langt farligere.  Drengene har trænet godt, er opsatte på at gøre livet surt for østjyderne, og tror på en sejr.

 

Kampen fløjtes op kl. 17.10 og vises direkte på TV2 sport.