Tilbage til oversigt

GOG på semifinalejagt

I morgen tager GOG imod Århus, i hvad der kan blive den sidste kamp i den første ligakamp siden sæsonen. Uanset hvad skal Tvis Holstebro tage point fra Skjern, når de to hold mødes i Skjern Bank Arena. Hvis dette sker, kan GOG med en sejr over Århus spille sig blandt de sidste fire hold. Hvis Skjern vinder, eller GOG taber til Århus, er de gules sæson færdig for i år.

 

Alle kampe bliver i morgen afviklet samtidig, og i den anden pulje er semifinalepladserne fordelt. Her er det udelukkende placeringer, der spilles om. KIF Kbh og Aalborg Haandbold er begge videre, og de to skal indbyrdes fordele første og andenpladsen, når de mødes i Kolding.

 

GOG skal vinde. Ikke alene af den grund at semifinalepladsen kan nås. Men også for at slutte en fantastisk sæson ordentligt af. Igennem hele håndboldåret, har drengene leveret på et næsten sublimt niveau. De har gjort eksperter og modstanderes forudsigelser til skamme, og fik skrabet 31 point sammen i grundspillet. Kun en halvsløj februar måned var en lille plet, men den blev så sandelig vasket ren, da de gule gik i gang med slutspillet.

 

I morgen møder GOG’erne så Århus for fjerde gang i denne sæson. De foregående tre gange er det blevet til sejre, og lad os håbe at drengene kan gentage bedriften.

Århus er et finurligt hold, og under Erik Veje kan de finde på hvad som helst. I hele slutspillet har de konsekvent spillet store dele af kampene med målmanden ude og en ekstra markspiller på banen. Det kræver god bevægelighed og stor intellekt i de gules forsvar for at komme dette til livs. Noget der er lykkes fint, de gange de to hold har mødtes.

Henrik Hansen og Rune Ohm er de helt store individualister på et fysisk stærkt Århus-hold,  hvor nøglen bliver at få lukket disse to super dygtige angrebsspillere ned, samt at få løst den ekstra markspiller.

 

Lars Hald måtte udgå efter et kvarter i torsdagens kamp i Holstebro, og det er yderst tvivlsomt, om fighteren Hald bliver klar til morgendagens kamp. Ellers er det en skadesfri trup, der glæder sig til igen at spille i en fyldt GOG Arena.

 

Indtil videre i sæsonen har GOG ikke været afhængig af andre resultater. Andre hold har været afhængig af GOG, så lad os håbe, at vores venner fra Holstebro giver en hjælpende hånd, og drengene selv kan gøre arbejdet færdigt på hjemmebanen i Gudme.