GOG på tredjepladsen efter ny sejr

Lørdag eftermiddag hentede GOG den femte ligasejr i træk, da gæsterne fra Skjern blev slået med 28-27 i en yderst tæt affære, hvor føringen skiftede frem og tilbage gennem hele kampen.

Således var det GOG, der lagde bedst fra land i opgørets begyndelse, men en fynsk 5-3-føring blev indhentet af gæsterne, der gik til pause foran 15-14.

Billedet var det samme i de sidste 30 minutter, hvor måltavlen viste uafgjort eller plus en til Skjern langt det meste af tiden, men i kampens døende minutter lykkedes det for GOG at rykke to mål i front på scoringer af Stig Tore Moen og Emil Jakobsen, og det hul fik Skjern ikke lukket.

Sejren betyder, at GOG nu er på tredjepladsen i Primo Tours Ligaen – blot et point efter TTH på den andenplads, der giver ekstra point med over i slutspillet.

Topscorer i kampen blev Emil Jakobsen med 9 mål, mens Lasse Møller blev noteret for 5 af slagsen.