Tilbage til oversigt
Liga Partner

GOG-partner jubler over ankomsten til den internationale top

At de gulblusede fra Sydfyn nu spiller med blandt de allerbedste hold i Europa, det er den mangeårige GOG-partner Select mere end begejstret for. Det er også dem, der leverer de gule trøjer, som nu bliver vist frem på de største arenaer og i den fineste turnering i Europa.

Champions League er den største turnering inden for international klubhåndbold. De nationale mestre – plus lidt ekstra i nogle ligaer – møder hinanden i kampen om et meget eftertragtet trofæ. Og efter nogle sæsoner, hvor GOG har spilet med i den næstbedste turnering European League, er klubben nu tilbage blandt de bedste klubber og største stjerner.

”GOG har gjort det helt fantastisk og blev danmarksmestre og skal nu være med på den øverste hylde. Det giver også kæmpe værdi for os som partnere, at vi har ”vores” hold med i turneringen,” siger Peter Frank, der er Country Sales Manager hos SELECT, der i flere år har været partner hos det Europæiske Håndbold Forbund og Champions League. Men når GOG løber på banen i deres tøj, så klapper Peter Frank ekstra meget i hænderne.

”GOG er et flagskib for os. Vi har en meget tæt relation til klubben. Og når de så klarer sig så flot og skal ud på den helt store scene, så bliver det ikke meget bedre.”

Mere end en leverandør af tøj

SELECT leverer både tøj, bolde, plejemidler, bind og udstyr til GOG. Klubben er en fantastisk ambassadør for SELECT, der dagligt fremhæver GOG over for andre samarbejdspartnere og klubber.

”Vi er mere end en leverandør til GOG. Vi har et partnerskab, hvor vi hjælper hinanden og trækker på hinandens kompetencer. Vi er så stolte af at have været med på en lille del af den rejse fra konkurs til DM-guldet sidste sæson,” fortæller Peter Frank, der nærmest fik tårer i øjnene over den TV 2-dokumentar om de 12 år fra konkurs, tvangsnedrykning og så til guldfesten i sommeren 2022.

”Man kan virkelig se, hvor stor betydning det har for alle i og omkring klubben. Det er så imponerende, at en så lille klub i Gudme kan opnå det. Og så er det fedt, at vi som partner kan være en del af det.”

”Vi er også utrolig glade for aftalen med SELECT, som er en trepartsaftale, hvor Jens Vogn og SPORTEN Svendborg også spiller en enorm stor rolle. Og det partnerskab os tre imellem fungerer utrolig godt. Alt kan lade sig gøre, vi udvikler hele tiden samarbejdet og finder løsninger på det meste. Vi oplever en stor fleksibilitet både hos SPORTEN og SELECT, der altid er klar til at hjælpe med både stort og småt,” fortæller Mads Bruus, kommerciel chef i GOG.

GOG og SELECT spiller ofte på samme bane

Historien om GOG med en særlig familiær kultur, den kender de fleste. Her passer SELECT og GOG også godt sammen, da SELECT er en familieejet virksomhed. De to parter i samarbejdet kan spejle sig i hinanden og genkende en masse ligheder.

”Om os begge kan du også sige, at det burde ikke kunne lade sig gøre. GOG er en lille håndboldklub i Gudme, der tager guldet foran klubber med meget større budget og nu spiller mod de største i Champions League. Sådan er det også med SELECT. Vi leverer fx fodbolde til Bundesligaen i konkurrence med brands med milliardbudgetter som Nike, Puma og Adidas. Det burde heller ikke kunne lade sig gøre. På den måde er der flere fælles træk”, forklarer Peter Frank.

SELECT får mange gode afleveringer fra GOG

GOG er også med til at åbne flere døre for SELECT, da den sydfynske håndboldklub viser tøjet frem mange steder og taler godt om SELECT i håndboldmiljøet. Det er helt afgørende ifølge Peter Frank.

”SELECT er med på banen for GOG. Også i overført betydning. De er med til at finde kreative løsninger og få nye idéer. De er med til at designe vores spilletrøjer. De er med i hele processen og kommer med inputs til, hvordan vores partnere fremstår bedst muligt på trøjerne. Det fungerer bare rigtig godt,” lyder det fra Mads Bruus.

Champions League giver synlighed for GOG og dermed også det gule SELECT-tøj i 14 tv-kampe. Samtlige gruppekampe bliver sendt på live-tv og eksponerer klubben og partnerne på den mest eftertragtede scene.

”Nu er der endnu flere, der kommer til at se GOG i denne sæson. Og det er vi selvfølgelig glade for. Vi får også vist sportsverdenen, at en fantastisk klub som GOG, den har altså valgt at bruge vores tøj og udstyr. Det er virkelig meget værd og vi glæder os rigtig meget til kampene,” slutter Peter Frank, Country Sales Manager hos SELECT.