Tilbage til oversigt

GOG-partner: Tophåndbold på Fyn og nye kunder

Et være partner i GOG handler om meget mere end billetter til kampe eller en reklame i hallen. De populære ligaprofiler kan også spille med uden for banen. Det er samarbejdet med GOG Køreskole et godt eksempel på.

 

Kørelærer Kristian Åby fra GOG Køreskole har i mange år været partner i GOG.

 

– Det er jeg for at støtte op om det lokale projekt. Det at være med til at sikre, at der er tophåndbold på Fyn. Tæt på, hvor man bor. Det er vigtigt for mig i hvert fald, fortæller Kristian Åby.

 

Flere af GOGs ligaprofiler har benyttet netop GOG Køreskole til at tage et kørekort. Både til biler og motorcykler. Henrik Jakobsen, Niclas Kirkeløkke og Lasse Møller. Derfor har Kristian Åby fået taget nogle billeder, som kan bruges til markedsføring af køreskolen.

 

– Jeg får forhåbentlig en masse nye kunder ud af det ved at have lidt blikfang i hallen og diverse programmer. Det håber jeg i hvert fald. Det plejer jeg at få.

 

Og GOG-profilerne er gode ambassadører for en virksomhed, mener Kristian Åby.

 

– Det er jo dem, mange af de unge, der løber inde i hallen, ser op til. Så jeg håber, at når nogle spillere har taget kørekort ved mig, så tænker de unge, at det vil jeg da også.

 

Hos GOG er direktøren glad for samarbejdet med GOG Køreskole.

 

– Det er et godt eksempel på, hvad vi også kan tilbyde vores partnere i GOG. Det er vigtigt for os, at vores sponsorer bliver tilbudt en bred vifte af muligheder for deres engagement i klubben. Det er et samarbejde – ikke kun et sponsorat. Det betyder meget for os, at vi også kan give noget tilbage, siger Kasper Jørgensen.

 

Og det er ikke kun stjernerne fra førsteholdet, der tager kørekort i GOG Køreskole. Kristian Åby har også fat i de unge profiler:

 

– Jeg har lige set, at U19-landsholdet havde 9 GOG-drenge med ved VM nu her for nylig. Otte af dem har taget kørekort ved mig. Og den niende er i gang lige nu. Det er jo meget godt.