Tilbage til oversigt

GOG præsenterer igen overskud

I går d. 26/9 afholdte GOG’s bestyrelse generalforsamling for de fremmødte aktionærer i GOG Holding A/S. På mødet blev årets resultat fremlagt og der blev afholdt valg af bestyrelsesmedlemmer.

Sorte tal på bundlinjen

På generalforsamlingen blev årets resultat præsenteret for aktionærerne. Det endnu engang med sorte tal på bundlinjen.

Den professionelle del af GOG er bygget op under moderselskabet GOG Holding A/S. Under moderselskabet er der udover GOG Sport A/S, Gudmehallerne A/S og Fyns Event Aps. Fyns Event, der i øvrigt fremadrettet tager navneforandring til De3broer.

Formanden for Holdingselskabet Hemming Van, kunne fortælle de fremmødte at overskuddet i Holdingselskabet er på 407.479 kroner, hvoraf de fleste kommer fra overførslen af overskuddet fra Gudmehallerne, hvor årets resultat var på 418.722 kroner.

Overskuddet i GOG sport A/S er i balance med et lille plus, til trods for øgede udgifter til Spiller og trænerlønninger. Omsætningen i GOG Sport er dermed steget markant. Stigningen kommer primært fra tre ting, som er deltagelse ved Final4, entreindtægter og eksponeringsindtægter.

Dermed ser det fortsat godt ud i GOG Holding A/S, som endnu engang kan aflevere flotte tal til regnskabet. Alle selskaber har en positiv drift og sorte tal på bundlinjen.

Bestyrelsen fortsætter

Udover præsentationen af regnskaberne var der også valg til bestyrelsen. Formand Hemming Van, Uffe Jeppesen og Steffen Larsen genopstillede alle og blev genvalgt til deres poster.

Også i alle datterselskaberne genopstillede bestyrelserne og blev genvalgt. Så dermed fortsat stabilitet og kontinuitet på bestyrelsesgangene.