Tilbage til oversigt

GOG ramt af flere skader

GOG må undvære en af sæsons helt store bærende kræfter Simon Bogetoft Pytlick. Det unge talent har brækket hånden og skal opereres. Skaden skete til fredagens træning i Phønix Tag Arena i Gudme. Pytlick bliver herefter røntgenfotograferet og scannet, hvilket konkluderer et kompliceret brud i højre hånd.

Den stærke bagspiller skal opereres i den kommende uge, og først herefter er det muligt at sige, hvornår Simon kan være tilbage på banen. 

“Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at skulle undvære Simon Pytlick. Vi håber selvfølgelig, at han bliver klar igen til at spille i den her sæson,” udtaler cheftræner i GOG Nicolej Krickau.

20-årige Pytlick er ked af, at han nu skal se med fra sidelinjen.

“Jeg er rigtig træt af, at jeg ikke kan spille med holdkammeraterne, nu hvor alle de sjove og vigtige kampe kommer. Men nu må jeg afvente operationen, og så se hvordan det går. Og så krydser jeg fingre for, at jeg kan komme tilbage på banen i den her sæson,” siger Simon Pytlick.

Ikke nok med en alvorlig skade til Simon Pytlick. GOG-holdet må også undvære Steven Plucnar, der vrikkede om på foden til samling med ungdomslandsholdet i mandags og forventes ude i 3-4 uger. Og med Anders Zachariassen ude med en korsbåndsskade, så er der kun Oscar Bergendahl tilbage med ansvaret på stregen.

“Vi arbejder altid med at finde nye løsninger, når spillere bliver skadet. Med Simon ude, er det selvfølgelig dejligt, at vi har fået Emil Lærke tilbage, men da han ikke må spille fuld tid endnu, skal der findes andre alternativer også. Vi er naturligvis rigtig ærgerlige, og sådan er det i håndbold, men der er selvfølgelig også en grænse for, hvor meget vi kan trylle, når vi må undvære så mange,” lyder det fra Krickau.