Tilbage til oversigt

GOG – Århus Håndbold

Julebold i Gudme

I aften kl. 18.30 inviterer GOG til julebold i SEF Arena, i det vi hjemme i årets sidste kamp tager i mod Århus Håndbold.

En kamp af yderst vigtig betydning, så drengene må vente lidt endnu med at holde juleferie. Vi håber på at det bliver en juleferie, med yderligere to point på kontoen. Men det bliver vanskeligt i det Århus har mindst lige så meget brug for pointene som os.

Det er en af de berømte 4 points kampe, i det vi ligger placeret med 16 point på 7. pladsen, imens Aarhus er placeret som nr. 9, med 14 point. Spørgsmålet i dag, er dermed om det er Aarhus eller GOG, der skal holde julepause på en slutspilsplads.

Lige meget resultatet i dag er vi med efter jul, i kampen om de attraktive slutspilspladser. Og det endda efter en meget lang periode med voldsomt mange skader. Uagtet af resultatet i dag, kommer vi ud af perioden med skinnet på næsen, og drengene har langt hen ad vejen leveret stort i den sidste periode. Her har det specielt hjemme, med stor opbakning fra publikum, leveret nogle flotte præstationer. Det skal der følges op på i dag.

På trods af datoen og de mange juletraditioner, håber vi på stor opbakning i hallen, når det går løs kl. 18.30.

For Jer der ikke vil sen den live, kan kampen følges på TV2 Sport og Fyens.dk.