GOG satte endnu to point på EHF-kontoen

Tirsdag aften krydsede GOG for sjette gang i håndboldhistorien klinger med det russiske hold Chekhovskiye Medvedi, da holdene tørnede sammen i EHF European League og for anden gang i årets udgave af turneringen trak GOG det længste strå med 27-26 efter 15-14 ved pausen.

GOG kom fint fra land, og da det fynske hjemmehold kom foran med tre tidligt i kampen, lugtede det dejligt af en storsejr, men de russiske gæster havde ikke tænkt sig at rejse hjem uden kamp, og derfor måtte GOG-spillerne slås for sagen.

Midtvejs i første halvleg viste gæsterne første gang tænder, da de kom foran med 9-6, og kun storspil af målmand Torbjørn Bergerud i målet gjorde, at Chekhovskiye Medvedi ikke fik slået hul i den anden retning, og i stedet kom GOG foran lige inden pauseteen.

I anden halvleg var billedet det samme, da GOG fik lavet et lille hul, men igen vågnede den russiske bjørn til dåd, og i sidste ende skulle GOG’erne være glade for at cementere gruppens førsteplads med endnu en sejr.

Dagens topscorere blev Simon Pytlick og Emil Madsen, der begge blev noteret for syv scoringer.

Sejren betyder, at GOG har 11 point efter 7 kampe, mens storholdene Benfica, Nantes og Lemgo følger lige efter.