GOG satte yderligere to point på kontoen

Onsdagens slutspilsdyst på udebane mod KIF Kolding København endte lykkeligt set med gule øjne, da GOG hentede en på papiret komfortabel sejr med 33-29. Men det holdt hårdt, før sejren blev trukket i land.

Niclas Kirkeløkke var ganske vist første mand på tavlen, men KIF havde godt fat i de fynske gæster og fra 7-7 udnyttede hjemmeholdet en række GOG-fejl til at trække fra til 10-7, og ved pausen var Jakob Larsens udvalgte nede med 12-14.

I anden halvleg fortsatte udfordringerne for GOG, men efter at have været bagud med tre, fik de gulblusede hanket op i sig selv og ikke mindst i kraft af en særdeles velskydende bagkæde blev KIF indhentet og senere overhalet, og da Andreas Holst sendte et vanvittigt drøn forbi en sagesløs Kasper Hvidt i målet så det ud til, at sejren var sikret for GOG

KIF havde imidlertid ikke opgivet ævred endnu, og set med gule øjne kom der lidt vel meget spænding i opgøret, da Bo Spellerberg blot tre minutter senere havde udlignet til 24-24 i hjemmeholdets bestræbelser på at holde liv i slutspilsdrømmen.

Heldigvis var det en stakket frist for KIF Kolding København, der ikke kunne holde kadencen, og så gik GOG fra 25-25 til 29-25 syv minutter før tid, og dermed var sejren reelt på plads.

Topscorer for GOG, der havde 10 mand på tavlen, blev Henrik Jakobsen, der fandt vej til nettet 6 gange. Niclas Kirkeløkke og Gøran Johannesen scorede 5, Lasse Møller 4.

Hos hjemmeholdet blev Cyril Viudes og Konstantin Igropulo hver noteret for 5 mål.

De to point betyder, at GOG fører Pulje 1 med 6 point for tre kampe, mens KIF Kolding København definitivt har udspillet chancen for at komme i semifinalerne og dermed er ude af medaljekampen allerede før rundens sidste tre kampe afvikles.