GOG sejrede i stort CL-drama mod Plock

Søndag eftermiddag sikrede GOG endnu to vigtige point i Champions League, da det polske hold Wisla Plock blev besejret med 28-27 efter et tæt drama, hvor Søren Haagen snuppede gæsternes sidste forsøg i de døende sekunder. GOG kom rigtig godt fra start i opgøret, og kort inde i kampen viste tavlen 4-1 til hjemmeholdet. Wisla Plock-spillerne fik imidlertid spillet til at flyde bedre, og efter flittig scoring i begge ender, lykkedes det gæsterne at komme foran 7-6.Den føring blev i øvrigt gæsternes eneste i en hele kampen, men de to mandskaber bød i den grad hinanden op til dans, og Krickaus tropper formåede aldrig at slå hul trods eminent forsvarsspil.GOG førte med en eller to i gennem det meste af opgøret, men spændingen fik et nyk op med udligningen til 20-20 efter 38 minutters spil, hvor det så ud som kampen kunne gå begge veje.Heldigvis gik det anderledes, da Søren Haagen i snuppede et polsk forsøg, før Emil Jakobsen i angrebet efter modtog en guddommelig aflevering af Pujol, der hårdt presset sendte bolden bag om ryggen ind over det polske forsvar til Jakobsen, der scorede til 22-20.Otte minutter før tid lykkedes det for anden gang i kampen for GOG at komme foran med tre mål, men de polske gæster gav bestemt ikke fortabt. I stedet endte opgøret på den mest dramatiske måde, da Søren Haagen snuppede kampens sidste afslutning fra den tidligere KIF-spiller Konstantin Igropulo.Emil Jakobsen blev topscorer for GOG med syv mål, mens Lasse Møller og Josef Pujol hver scorede fem gange. Hos gæsterne var Konstantin Igropulo farligste mand med fem scoringerSejren betyder, at GOG er på andenpladsen i gruppe D med 6 point efter fire kampe. Dinamo Bucuresti fører med 7 point, mens Wisla Plock og Kadetten Schaffhausen følger på trejde og fjerdepladsen med hver 4 point.Du kan se den dramatiske afslutning på kampen lige hér