Tilbage til oversigt

GOG set af en million seere

GOG er utroligt populære i år både i hallen og hjemme i stuerne. Efter oprykningen til ligaen er det blevet til ikke færre end syv TV-kampe, og på onsdag bliver kampen i GOG Arena mod Tvis Holstebro ligeledes vist.

 

Under en eventyrlig sæson på banen er GOG modtaget enormt positivt. Klubben bliver rost fra alle sider, tilskuere, sponsorer, eksperter og sågar modstandere er glade for at se det gule mandskab tilbage i den bedste række. Der er ingen tvivl om, at GOG som brand stadig er stærkt på grund af den store historie klubben har haft, men det nuværende hold har også løftet den kæmpe opgave det har været, at fylde folks hjerter med den gule DNA igen.

 

Holdet ligger på en fantastisk femteplads, og selvom det ikke skulle blive helt den placering, når grundspillet slutter 1. marts, så må man tage hatten af for det, der er blevet præsteret. Målet er slutspillet, og selvom det er et svært slutprogram for det unge GOG-hold, så ser det rigtigt godt ud i forhold til at nå det.

 

Indtil videre er de gule blevet vist på landsdækkende TV syv gange, og endnu tre gange er allerede planlagt. Første gang på onsdag mod Tvis Holstebro, og anden gang når holdet skal til Aalborg torsdag d. 27. februar.  Begge gange på TV3 sport 1. 

8. marts står den så på pokalturneringens Final4, hvor GOG skal møde BSV i den ene semifinale, som bliver vist på TV2.