Tilbage til oversigt

GOG siger farvel med pokalkamp

En fantastisk ligasæson nåede i mandags dens ende. GOG’erne har gjort det forrygende, men stod alligevel med en kæmpe tom skuffelse efter mandagens exit fra slutspillet. Derfor er det måske fint nok, at holdet i dag får en pokalkamp sammen, hvor man kan sige tak for i år til hinanden med en kamp, som man ved bliver den sidste for den nuværende trup.

 

Den nuværende sæson indebar en tur til Final4 i Århus. En oplevelse som drengene meget gerne vil prøve igen, og derfor skal holdet også vinde i dag.

Faaborg ØH ligger i tredje division og sluttede i år på en flot fjerde plads. Det er et meget ungt hold, som her i foråret har toppet og vundet mange sejre. Den største profil på holdet er uden tvivl målmand, Søren Haagen, der tidligere har spillet både i GOG, Flensburg og Kiel. Det er helt sikkert en keeper, som stadig kan volde store problemer, også for vores ligahold.

 

De gule drenge har holdt et par dages fri efter kampen mod Århus i mandags. De mødtes i går og havde en let gang træning, og efter kampen i aften venter en velfortjent ferie på et par uger. Forventningerne er klare. GOG skal kunne slå et tredje divisionshold, men forventer også en sjov kamp i et forhåbentligt udsolgt Forum Faaborg, hvor mange af de nuværende GOG-drenge har haft hjemmebane tidligere.

 

Kampen fløjtes op kl. 19.00 i Forum Faaborg.