Liga

GOG sikker på at spille om DM-medaljer

Til trods for, at GOG-truppen var noget decimeret på grund af skader og sygdom, lykkedes det lørdag aften for Krickaus udvalgte at besejre Skaderborg Aarhus Håndbold på udebane med 29-25 efter 13-13 ved pausen.

I de første 30 minutter havde hjemmeholdet teten en del af tiden, men kort før pausen fik GOG’erne lukket hullet, så alt var lige ved begyndelsen af anden halvleg.

Pausen bekom tilsyneladende GOG’erne bedst, og flot spil af blandt andre Morten Olsen, Emil Lærke og Viktor Hallgrimsson betød, at der hurtigt blev slået et hul på fire mpl, som hjemmeholdet aldrig fik lukket helt.

Topscorer blev Emil Lærke med 10 scoringer, mens Jerry Tollbring blev noteret for 9 mål.

Sejren betyder, at GOG har otte point efter tre runder, og det betyder, at GOG er sikker på mindst at blive toer i gruppen, uanset de resterende resultater, og dermed kommer der garanteret til at blive spillet om metal i Gudme igen i år.