GOG sikkert videre i pokalen

GOG var i 5. runde af pokalen her til aften en tur i Taastrup. Modstanderholdet ligger i toppen af tredie division, og slog blandt andet et 2. divisionshold ud i den foregående runde.

Det skulle dog vise sig, at der trods alt er forskel på ligahåndbold og 3. division.

De to hold fulgtes ad de første fem ti minutter, men her efter fik forsvaret fat, og Emil Tellerup i målet tog fra. Det betød at kontrakværnen kørte løs, og GOG kunne gå til halvleg foran 18-7.

Anden halvleg blev ikke meget bedre for Taastrup. Forsvaret og Emil holdt deres høje niveau, og den ene kontrascoring efter den anden blev banket ind.

Resultatet blev en sejr på 38-15 i Taastrup Idrætscenter, hvor en del mennesker var mødt frem for at hylde de lokale helte. Det var flot at tilskuerne holdt humøret højt, og jublede hver gang Taastrup kæmpede sig til en scoring.

Hos GOG skal der lyde en stor ros til Emil Tellerup i målet og unge Kristian Bonefeld, der spillede en flot kamp i begge ender af banen.