Liga

GOG sikrer sig matchbold i DM-serien

Der var spænding til sidste sekund, da GOG onsdag aften hentede en udebanesejr på 31-30 i den første DM-finale mod Aalborg. Sejren betyder, at GOG kan forsvare guldet med et point i søndagens hjemmekamp i Odense.

De gulblusede kom som forventet ikke sovende til succesen, og i første halvleg havde hjemmeholdet masser at glæde sig over med en pauseføring på 16-11, mens GOG-tilhængerne primært kunne glæde sig over, at Anders Zachariassen meget overraskende var tilbage på banen efter otte måneders skadespause.

I anden halvleg vendte tingene imidlertid helt, og på kort tid gik GOG fra 11-17 til 17-18, og derfra var der tale om en meget tæt affære, der først blev afgjort, da Jerry Tollbring scorede på et straffekast med 39 sekunder igen.

Aalborg havde muligheden for at fremtvinge uafgjort, men rutinerede Henrik Møllgaard missede, og dermed stod den gule sejr.

De to point betyder, at GOG kan nøjes med uafgjort i Odense på søndag for at vinde DM-guld, mens en sejr til Aaborg vil fremtvinge en tredje og afgørende kamp i Aalborg.