Tilbage til oversigt

GOG skal bygge videre

Tobias Møller spillede en brandkamp i mandags mod BSV, men han er godt klar over, at det er en stor mundfuld, GOG står overfor i aftenens kamp mod Skjern.

”Skjern er lige pt. Danmarks bedste hold. De ligger på første pladsen og har lige slået Kolding på 2. pladsen. Så man må sige, det er et hold, der kommer med meget selvtillid i bagagen.”

 

Skjern er kendetegnet ved utroligt mange dygtige spillere, men der er alligevel et par stykker som Tobias fremhæver.

”De har Møllgaard og Søndergård, som lige har været med til at vinde sølv til EM i Herning. Møllgaard lavede 10 mål i sidste kamp, og overhalede dermed Bo Spellerberg på topscorerlisten og ligger nu nr. 1. Så det er helt sikkert en mand, vi skal holde øje med. Han er utrolig skarp i 2. fasen, som han også har været på landsholdet.”

 

GOG sikrede sig et godt udgangspunkt inden jul, men har et svært program her i 2014. Tobias er dog fuld af fortrøstning.

”Vi står i en situation hvor holdene under os kommer tættere og tættere på. Men jeg synes også vi spillede en rigtig god kamp mod BSV, og er på vej i den rigtige retning. Vi har stadig brug for nogle point, men dem er jeg ikke i tvivl om vi nok skal få. Vi har helt sikkert en chance mod Skjern igen, som vi også viste på deres hjemmebane før jul.”

 

Alle i og omkring klubben håber, at målet om slutspillet bliver nået. Og det tror Tobias Møller da også, som faktisk fyldte 24 år i går tirsdag.

”Jeg forventer at vi får de point der skal til for at komme i slutspillet.”