Tilbage til oversigt

GOG skal slutte året godt

I slutningen af september fik GOG et af de mere smertelige nederlag. Helt nøjagtig var det d. 25. september, og samtidig dagen hvor den nye GOG Arena blev indviet. Nederlaget til Tvis Holstebro blev på 8 mål, men i løbet af kampen var GOG flere gange bagud med 10.

Det skal revancheres i dag, når de gule møder vestjyderne i Gråkjær Arena Holstebro.

 

Der er løbet meget vand i åen siden den kamp, og GOG har fået vendt en forfærdelig sæsonstart til nu ikke at have tabt seks kampe i streg.

Den stime må meget gerne fortsætte i dag, og med en sejr vil GOG faktisk komme op på siden af Tvis Holstebro.

Slutspilsræset spidser for alvor til, og det ville være rart at gå på januarpause inden for de 8 pladser, der giver adgang til det forjættede land, men det kræver minimum et point mod Holstebro.

 

Tvis Holstebro’s  ubestridte stjernespiller er uden tvivl målmaskinen Michael Damgaard, der har haft et fantastisk efterår, hvilket også har resulteret i udtagelse til landsholdet og debut på dette.  Han er en utrolig eksplosiv spiller, som både kan vinde og tabe kampe for sit hold. Lad os håbe, at det bliver det sidste, der bliver tilfældet.

 

Tvis Holstebro har haft en fornuftig start på sæsonen, men efter holdet smadrede Skjern i lokalderbyet, er det vendt lidt for vestjyderne. Senest er det blevet til nederlag mod Århus Håndbold og Aalborg. I sidstnævnte  førte Holstebro med 21-12 ca. 20 minutter før tid men tabte alligevel 24-23. Det gjorde ondt på de hvidklædte tvis-spillere, og de kommer helt sikkert med en masse gejst og vilje i dag og vil vise, at det var en fejltagelse.

 

Der er ingen tvivl om, at det bliver en yderst vanskelig kamp for de gule, men hvis man kan fortsætte det fantastiske spil fra de sidste seks kampe, kan der godt ligge en overraskelse at vente.

 

Kampen fløjtes op kl. 17.00, og der vil være opdateringer på GOG’s facebookside.