Tilbage til oversigt

GOG – Skjern

Kan vi gøre det igen?

Sidst vi var samlet i SEF Arena, blev det til en sejr over BSV. Kan vi gøre det samme mod Skjern?

Det vil vise sig onsdag aften, når vi tager i mod Skjern på hjemmebanen SEF Arena.

Vores stime på 5 sejre blev desværre brudt af to meget ærgerlige 1-målsnederlag i sidste uge. Det har kostet os 4 point og vi er nu nr. 7 i ligaen, i stedet for nr. 4. Sådan er gamet i øjeblikket i den meget tætte liga, hvor der ikke skal trædes meget forkert for at fejle.

Det betyder også at der igen i egen hule, skal point på kontoen i onsdagens kamp. Men det bliver absolut ikke nemt, da vi tager i mod ligaens nr. 3 fra Skjern. Det gør vi, i et meget tæt og vigtigt juleprogram, der udover onsdagens kamp, også byder på en udekamp i Holstebro og en hjemmekamp mod Århus. Altså et voldsomt svært program, i en meget trængt periode, hvor vi tydeligt er ramt på ressourcerne, med mange folk ude.

Hvordan det ser ud i dag er svært at sige, men vi skal nok regne med at være uden Gøran, Lasse Møller og Jon. Dermed er det de samme folk, der igen skal levere, som de har gjort det så godt i den sidste periode, hvor kun to meget bitre nederlag, har sat en stopper for en flot stribe sejre. Selvtilliden fra sidste hjemmekamp skal derfor bringes med ind i onsdagens opgør, så vi igen kan komme ovenpå.

Skjern stiller med et stærkt besat mandskab, med flere både danske og internationale landsholdsspillere. Holdet har spillet sammen i flere sæsoner og det gør at de altid leverer på et vist niveau. Det niveau har vi svært ved at finde og er lidt for ustabile i vores præstationer. Lad os håbe og forvente at vi onsdag rammer en af de gode dage, hvor alt kan lade sig gøre. For gør vi det skal vi nok, med publikums hjælp, få en rigtig god dag i SEF Arena. Så kom i hallen onsdag og hjælp drengene på vej.

GOG – Skjern i SEF Arena onsdag d. 14. december kl. 19.30.