Tilbage til oversigt

GOG skriver kontrakt med erfaren to-vejs-spiller

Nicolai Nygaard Pedersen har været i spil til en plads i GOG-truppen flere gange, men til sommer er det lykkes at få alt på plads med en treårig aftale. Og faktisk har han tidligere spillet i klubben og vundet DM-guld.

De fleste kender ham nok som den hårdskydende back med et utal af scoringer for Nordsjælland Håndbold – og senere Ribe-Esbjerg HH. Men fra næste sæson bliver trøjen gul og Nicolai Nygaard Pedersen rykker til GOG. Kontrakten gælder frem til sommeren 2025.

”GOG er en klub, som man er stolt over at få lov at være i kontakt med, så det var faktisk en ret nem beslutning for mig. Jeg har spillet mod GOG mange gange og tabt de fleste, men når jeg som spiller og håndboldinteresseret ser den energi og det sammenhold, der er omkring GOG-holdet. Så er det noget, jeg gerne vil være en del af. Så da jeg fik muligheden, var der ikke meget betænkningstid,” siger Nicolai Nygaard Pedersen, der lige nu spiller i Chartres i den bedste franske række.

Den 28-årige venstreback har tidligere spillet i GOG – nemlig som ungdomsspiller i forbindelse med et efterskoleophold på Skolerne i Oure i 2010/11. Dengang var klubben på vej tilbage efter konkursen. Nicolai Pedersen trænede lidt med førsteholdet, der dengang spillede i 2. division.

”Det var en superfed oplevelse at være en del af klubben dengang. Og filosofien har ikke ændret sig. De løber stadig stærkt, men er nu en fast del af toppen i dansk håndbold. Så for mig personligt er det fantastisk at skulle spille i GOG igen med så dygtig en trup. Og jeg vil gøre alt med mine kompetencer for at bidrage til, at holdet får succes. GOG har store ambitioner, og det kan jeg godt lide.”

Nicolai Nygaard Pedersen er en erfaren herre i ligasammenhænge. Ud over Nordsjælland og Ribe-Esbjerg, var han også et smut i Aalborg. Flere gange har der også stået Gudme på blokken, men timingen var ikke helt rigtig – før nu.

”Vi har igennem de seneste sæsoner været i kontakt med Nicolai, men tingene har ikke helt passet sammen. Det gør de nu, og vi er derfor glade for at have lavet en treårig aftale,” udtaler GOG’s direktør Kasper Jørgensen.

”Nicolai er den to-vejsspiller, vi har kigget efter. Han har en god profil og en erfaring, der gør, at han passer godt ind i det øvrige hold.”

Den ene sæson i ungdomsårene, det er blevet til i den gule trøje, var han med til at vinde guld ved ungdoms-DM. Man kan da håbe, han også tager den statistik med til ligaholdet.

Billedtekst: Nicolai Nygaard Pedersen i kamp for Ribe-Esbjerg for to år siden. Han virker ret begejstret for Mathias Gidsels gule trøje. Nu får han sin egen til sommer.