Tilbage til oversigt
Liga Talent

GOG skriver lang kontrakt med lokalt talent

Strategien med at holde på unge talenter får lige nu fuld fokus i GOG. Den seneste underskrift er med et velkendt efternavn i den sydfynske klub. Højrebacken Lasse Vilhelmsen skal udvikle sit talent de næste fem år i GOG.

Mod Lemvig-Thyborøn Håndbold tidligere på året fik Lasse Vilhelmsen debut på GOG’s ligahold. I april blev han danske mestre med klubbens U17-hold. Nu er han blevet 18 år og har skrevet under på en femårig kontrakt med GOG.

”Jeg har valgt at skrive under med GOG, fordi jeg er i et godt træningsmiljø og er rigtig godt tilpas socialt. Klubben er god til at få det fulde potentiale ud af os unge, så det stort for mig at få den tiltro og kæmpe skulderklap fra klubben,” fortæller Lasse Vilhelmsen, der går i 1.g. på Oure Kostgymnasium og spiller højre back på GOG’s talentfulde U17-hold.

”Lasse er rigtig dygtig og har nogle kvaliteter, som vi godt kan bruge i GOG i årene frem. Og så passer det rigtig godt ind i vores strategi med at satse på unge, dygtige spillere. Han er helt sikkert en af morgendagens stjerner, som vi kommer til at se meget mere til på ligaholdet,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Lokalt talent med GOG-DNA

Vilhelmsen er ikke et ukendt efternavn i Gudme og omegn. Lasse far Keld var i en årrække en stor profil og anfører på GOG’s ligahold. Lasse mor Gitte Sunesen kender alle, der fulgte med i dansk kvindehåndbold i 90’erne, hvor hun vogtede målet for GOG og det danske landshold. Nu er næste generation på vej i hallen i Gudme.

”Det er jo også en af vores fortællinger her i klubben. Nu kommer næste skud på stammen. Store profiler i GOG sender deres børn samme vej, så det er jo bare dejligt at have en lokal dreng med i det videre forløb i GOG,” lyder det fra Kasper Jørgensen.

Keld Vilhelmsen er stadig aktiv i klubben, som assistenttræner for ligaholdet. Men mon ikke snart Lasse overtager rollen, som den mest kendte Vilhelmsen i GOG.

”Mine forældre har altid støttet mig i håndbolden, og jeg er glad og stolt over, at jeg kan gå i deres fodspor,” fortæller Lasse Vilhelmsen.

I sommer var Lasse Vilhelmsen med U18-landsholdet til EM, hvor den sydfynske højreback blev dansk topscorer.