GOG slog Arendal i første test

GOG er lige nu samlet i træningslejr i svenske Strömstad, hvor der skal spilles to testkampe, inden turen igen går hjem til Danmark søndag aften.

Lørdag mødte holdet norske Arendal, og det blev til en sejr på 31-28.

Arendal frister i øjeblikket en tilværelse som etter i den bedste norske række, så der var derfor brug for høj koncentration, hvis GOG skulle spille sig i søndagens finale ved træningsstævnet i Strömstad.

Det blev en lidt mat kamp, hvor de to hold ikke rigtigt fandt takterne i defensiven. Offensivt var historien dog en helt anden, og især Andreas Holst boltrede sig. GOG fik midtvejs i første halvleg slået et hul på fem mål, men manglende fokus og lidt for mange fejl gjorde, at Arendal kun var bagud med to ved pausen.

I anden halvleg byttede de to hold mål langt henad vejen. Men med fem minutter igen så det ud som om, at GOG fik slået det afgørende hul og kom foran med fire. I denne periode fik GOG’s anden hardhitter, Minik Dahl Høeg , banket nogle gode kasser ind, men det norske førerhold fik igen kæmpet sig tilbage, og da der manglede et minut var GOG kun foran med to. Sejren blev dog cementeret, og GOG skal i dag spille finale mod svenske Lugi, som slog det norske hold Halden med 33-25 i den anden semifinale.