Tilbage til oversigt

GOG slog Ringsted sikkert

GOG vandt her til formiddag med 9 mål over TMS Ringsted.

 

Det var et tidligt at få håndboldskoene på, da der blev fløjtet op i Lalandiahallen kl. 10. søndag morgen.

Som vores islandske ven Snorri Gudjonsson sagde, ”det er tidligt når man skal spille kl. 9 om morgenen til OL. Men det er altså endnu tidligere, når man skal møde Ringsted i en træningskamp kl. 10.”

Det var dog ikke til at se på spillet som så fornuftigt ud. Ved halvleg var de gule foran med 13-11. Her var der små skønhedsfejl både i forsvaret og angrebet, og kontramaskinen var ikke blevet smurt så tidligt om morgenen.

I anden halvleg fik forsvar og målmand rigtigt fint fat, og så begyndte kontraen også at køre. Patrick Eilert bombede i angrebet, og Ringsted havde svært ved at komme til chancer, så efter 60 minutter stod der 26-17 på tavlen.

 

Et træningsstævne er afsluttet, og spillet har hele tiden udviklet sig. Forsvaret er begyndt at se bedre og bedre ud. GOG’s varemærke, kontraen, er ved at være, hvor den skal være. Og angrebsspillet ser også styrket ud.

I det hele taget glæder vi os rigtigt meget til, at kampene gælder for alvor.

På onsdag går det løs i pokalen, når vi på udebane møder Otterup. Og søndag sparkes det rigtigt i gang, når vi i ligastarten skal et smut til Nordsjælland.