GOG slog Skjern 29-25

Igen i år bliver det populære FTZ-cup spillet. Mange af ligaholdene deltager, og der bliver spillet noget god håndbold.

I dag spillede GOG mod Skjern i den gamle Skjern Hal. Det blev en noget uventet drejning kampen kom til at tage, idet GOG efter seks minutter førte med 6-0. Den føring blev udbygget gennem hele første halvleg, og på et tidspunkt var de gule foran med ti mål. Holdet fra Sydfyn kunne efter forrygende spil gå til pause med en føring på ni mål.

Det var alle spillet facetter, hvor GOG var overlegne. Unge Mike Jensen stod fantastisk i målet, forsvaret var en betonblok, og angrebet drev gæk med det tungere grønne skjernforsvar.

Anden halveg blev en lidt anden affære, hvor det lignede, at Skjern havde fået en ordentlig opsang i omklædningsrummet. De kom ud med langt mere tempo, og fik hentet ind på de gule drenge. I denne periode blev der lavet alt for mange tekniske fejl, som blev straffet af Skjerns kontra. Tættere på end tre mål kom vestjyderne dog aldrig, og GOG kunne køre en forholdsvis sikker og meget flot sejr hjem.

GOG var uden Minik Dahl Høegh (skadet hæl), Rasmus Jensen (overrevet ledbånd i anklen), Lasse Kronborg (ankelskade), og Kasper Jørgensen blev skånet grundet en lille forstrækning i baglåret.

De unge drenge blev derfor endnu engang kastet for løverne, og endnu engang bestod de til topkarakter. Især er det rart at se Frederik Clausen gå ind og være en fuldgod erstatning i midterforsvaret. Det tegner godt for sæsonen. Dejligt var det også at se, at Niclas Kirkeløkkes venstrearm stadig er eksplosiv.

I morgen skal GOG spille finale mod HC Midtjylland. En finale mellem sidste års oprykker til håndboldligaen og dette års oprykker.