GOG slog Skjern i målorgie

GOG spillede i dag sidste kamp ved Skjern Bank Cup, og det var værterne fra Skjern Håndbold, der var modstanderen.

De gule kom skidt fra start og haltede efter det meste af første halvleg. Det var især Skjerns nye streg-stjerne, Bjarte Myrhol, der volte store problemer for det sydfynske forsvar. Hen mod slutningen fik drengene dog lidt bedre fat, men måtte gå til pause bagud med fire mål, 15-11.

Anden halvleg blev et sandt målorgie, der endte med de sindssyge cifre, 25-19 til GOG. Mathias Mosel kom på mål for de gule, og han fik fat i ca. ti minutter, hvor GOG’s kontramaskine buldrede afsted. Lige pludselig var GOG foran med 19-18, og føringen beholdt de gule resten af kampen. De sidste 15 minutter var der ikke mange redninger i nogen af enderne, men hver gang Skjern fik scoret, løb GOG hurtig midte og straffede Skjern.

Det hele endte med en sejr til GOG på 36-34 i en kamp, hvor unge Andreas Holst for alvor stemplede ind i den gule trøje med masser af flotte mål og godt spil.

Næste træningskamp er på onsdag, når de svenske mestre fra Kristiansstad gæster Danmark. Kampen spilles i Haarby kl. 19.30.