GOG slog TTH i tæt ligadyst

Lørdag eftermiddag satte GOG  endnu to point ind på ligakontoen, da TTH blev besejret med 32-30 i et opgør, hvor spændingen var intakt fra først til sidst.Tabellen afslører, at TTH har haft en svær sæson, og holdet kom til Gudme placeret på en ydmyg 10. plads, men det var bestemt ikke til at se på kampiveren fra de jyske gæster.Krickaus udvalgte var under pres fra første fløjt, og GOG var bagud en del af første halvleg, der dog sluttede med en fynsk føring på 17-16.Efter sideskiftet holdt hjemmeholdet teten det meste af tiden, men TTH var aldrig langt efter, og da Jonas Gade Nielsen udlignede for TTH til 30-30 to minutter før tid, kunne kampen gå begge veje.Heldigvis for GOG scorede både Emil Madsen og Morten Olsen i slutminutterne, mens målvogter Torbjørn Bergerud reelt afgjorde opgøret, da han snuppede gæsternes sidste forsøg fra samme Jonas Gade Nielsen.Morten Olsen blev topscorer med ni mål, og da han samtidig blev noteret for fem assists var han et oplagt valg som kampens spiller.