GOG slår de danske mestre

Årets 2. træningskamp blev ligesom den første vundet i sikker stil. Denne gang blev det til en 31 – 26 sejr i mod Aalborg.

Holdene fulgtes godt ad i det meste af 1. halvleg, som GOG dog endte med at vinde 16-13. Fra 2. halvlegs start trak GOG´erne yderligere fra og kunne stille og roligt udbygge føringen, således at man også vandt 2. halvlegen og dermed kampen.

Der blev igen arbejdet med mange forskellige konstallationer og alle mand fik chancen. Forsvaret ser fortsat rigtigt godt ud, imens der helt sikkert skal arbejdes mere med offensiven. I den sammenhæng skal det dog nævnes at GOG var uden Gøran Søgaard, der er ude med problemer med sine fødder, imens Kirkeløkke kun spillede de første ca. 12 minutter. Derfor blev der trukket store veksler på Frederik Clausen, Lasse Møller og Jon Andersen.

Alle kom fra kampen med godkendte præstationer. Men det er tidligt på året og det ses tydeligt i spillet, der til tider var en rodet affære. Men det generelle billede ser fint ud og der er virkeligt et godt fundament at bygge videre på.

Offensivt er der selvfølgeligt også meget mere at komme efter, når vi har Gøran og Kirkeløkke tilbage i topform.

Søndag går det igen løs i GOG Arena, når vi tager i mod svenske Lugi kl. 13.30.