Tilbage til oversigt
Liga

GOG slutter gruppespil med en sejr

GOGs udsendte spillere i Slovenien sørgede for at gøre deres arbejde færdigt, da de i den sidste kamp i gruppespillet besejrede Celje med 34-30 efter 15-15 ved pausen. Blandt tilskuerne i arenaen var en meget stor medrejsende skare af elever fra Oure Efterskoles håndboldlinje, der sørgede for at bakke GOG-spillerne op på meget synlig manér.

Som cifrene antyder var der langt hen ad vejen tale om en meget lige dyst, hvor de to mandskaber skiftedes til at føre, og først i det 53. minut lykkedes det GOG at slå et lille hul, da Anton Lindskog gjorde det til 30-27 med sin eneste scoring i kampen.

Derfra holdt GOG hjemmeholdet på mindst to måls afstand i resten af kampen, hvor Aaron Mensing blev topscorer med 10 mål på 12 forsøg, mens Emil Madsen blev noteret for 9 scoringer efter samme antal skud mod målet.

Dagens helt store helt for GOG var imidlertid målmand Tobias Thulin, der med talrige vigtige redninger og en samlet redningsprocent på 39 sørgede for, at GOG spillede chancen for at slutte på fjerdepladsen i puljen.

Desværre for GOG lykkedes det noget overraskende for Montpellier lidt senere at vinde på udebane mod FC Barcelona, og dermed må GOG nøjes med femtepladsen i gruppe 2 efter det franske hold, som sluttede firer i gruppen.

Femtepladsen betyder, at GOG skal op mod det polske mandskab Kielce, der blev nummer fire i den modsatte gruppe. GOG har hjemmebane i den første kamp, der spilles enten den 27. eller 28. marts, mens returopgøret i Polen afvikles 3. eller 4. april.
Den samlede vinder af dobbeltopgøret skal møde Magdeburg i to kampe om en plads i Champions Leagues Final4-stævnet i Köln den 8. og 9. juni.