Tilbage til oversigt

GOG snublede i Nordsjælland

Der var en masse på spil for begge mandskaber, da GOG i dag gæstede Nordsjælland håndbold. Nordsjælland kæmpede for overlevelse, mens GOG kæmpede for at få point med over i slutspillet. Der var dog desværre en verden til forskel på den vildskab de to hold udviste, og det larmende hjemmepublikum fik en masse ekstra gejst frem i Nordsjællands unge mandskab.

 

Efter tre gode kampe i træk, har GOG’erne haft en skidt optakt til dagens kamp. Frederik Clausen har døjet med ondt i ryggen og har ikke trænet hele ugen, Lasse Kronborg har ligget syg med influenza siden tirsdag, Kenneth Dahl har ikke været med pga. familiære omstændigheder, og Mark Strandgaard blev i nat far, så han var ikke med i bussen til dagens kamp. Om det var de mange ydre omstændigheder, eller noget helt andet vides ikke, men GOG fandt aldrig det spil frem, som der har kendetegnet dem de seneste tre kampe.

 

Det startede ellers ok for de gule. Foran 5-3 med relativt styr på tingene, gik det dog helt galt. Den næste periode haglede fejlene ned over GOG’erne, og det straffede et hurtigløbende nordjællandmandskab. Pludselig var GOG bagud med fem mål, og så var det op ad bakke derfra. Nordsjælland dækkede 4-2, og det formåede de gule aldrig for alvor at løse, tværtimod blev der gentagne gange lavet fejl, hvilket betød at de gule aldrig fik lov at stå solidt i den stærke defensiv, der har kendetegnet holdet de sidste tre kampe.

Ved pause var GOG bagud med seks mål, og de havde i den grad fået egen medicin, nemlig masser af kontramål lige ned i hovedet.

 

I anden halvleg satsede GOG fra starten alt med en ekstra markspiller. Det blev straffet i det aller første angreb, og så var GOG bagud med syv. Derfra begyndte defensiven og Frank Mikkelsen at få fat, og så var det de gules tur til at løbe kontra. Fem mål blev hentet ret hurtigt, og så var det igen næsten helt lige ved stillingen 19-17. Desværre blev den ekstra markspiller endnu engang straffet, ligesom Nordsjælland herefter lavede to hurtige kontramål, og så var GOG igen bagud med fem. Den mavepuster kom sydfynboerne sig aldrig over, og derfra kunne Nordsjælland køre en relativ sikker og fortjent sejr i land.

 

Nu er GOG afhængig af, at enten Århus eller BSV skal tabe point, for at der stadig skal være en chance for at få point med over i slutspillet, og så skal GOG selv slå Århus i sidste runde.

Uanset hvad, så skal der leveres på et langt højere niveau, hvis det gule mandskab skal have nogen som helst chance i slutspillet.