GOG snublende nær ny sejr over Aalborg

I en stopfyldt SEF Arena i Gudme havde GOGs håndboldherrer gæsterne fra Aalborg dybt nede i den berømte sæk, men i kampens sidste fire minutter forsvandt en lovende føring på fire mål, og Jakob Larsens udvalgte måtte nøjes med uafgjort 25-25.

Aalborg-spillerne kom til Fyn med den klare mission at revanchere hjemmebanenederlaget fra den modsatte kamp, men de gulblusede ville det modsat, og selvom Aalborg i perioder af første halvleg var foran med to og tre mål, gik GOG til pause med uafgjort 13-13 efter en lige og hektisk affære, hvor målmand Frank Mikkelsen igen var en god sidste skanse for GOG.

Efter teen skiftede momentum. GOG kom hurtigt foran, og da Lasse Møller i det 42. minut lagde bolden i rusen til føring på 20-15 til GOG var glæden i Gudme stor.

Gæsterne fik bremset nedturen, så GOG ikke fik udbygget føringen yderligere, men alligevel så alt lyst ud, da Lasse Møller i 55. minut bragte GOG foran med 25-21 til trods for, at Lasse Kronborg kort forinden havde fået sin tredje udvisning og dermed var ude af billedet resten af dysten.

Men sådan blev det ikke ved med at være. Aalborg scorede fire mål på stribe, og havde faktisk bolden i hænderne i kampens sidste minut, og da det endelige slutfløjt lød, var GOG’erne tilfredse med at have taget endnu et point mod grundspillets tophold, som nu har sat tre ud af fire point til mod GOG i slutspillet.

Mark Strandgaard blev GOG topscorer med 7 mål, mens Lasse Møller og Magnus Jøndal hver blev noteret for 5.