GOG snublende tæt på sejr

De gule drenge var på en svær opgave i dag i Kolding, men de gjorde det super flot, og så i lang tid ud som en vinder af den gamle klassiker.

GOG kom rigtigt fint fra start, men allerede efter fire minutter måtte Lasse Kronborg forlade banen med en lille fiber i knæhasen. Derfor blev der resten af kampen trukket store veksler på de samme spillere, men de løste opgaven næsten til UG.

Forsvaret stod stærkt og med en norsk sidste skanse i Espen Christensen havde Kolding mere end svært ved at komme til scoringer. Halvlegen bølgede frem og tilbage, men selv samme Espen Christensen kunne krone en stor første halvleg ved at score i tomt mål i sidste sekund, så GOG var foran 12-11 ved pausen.

Anden halvleg startede suverænt for GOG. Forsvaret var som en solid klippevæk, og Kolding kunne slet ikke finde løsninger. Efter 15 minutter og bagud med fem mål måtte Carlos Ortega tage konsekvensen og prøve at spille 7 mod 6. Det løsnede lidt op for Koldings angrebsspil, og især Kasper Irming var skarp i denne fase. Alligevel holdt GOG stand og føringen var i lang tid på tre fire mål. I denne periode var det især en stærkt spillede Mark Strandgaard og Minik Dahl Høegh, der gjorde det godt i GOG’s angreb, men også unge Frederik Clausen spillede stort med frispilninger og gode scoringer.

Halvandet minut blev dog dyrt. Her lavede GOG tre fejl på stribe, som prompte blev straffet af Koldings rutinerede spillere, og så var stillingen pludselig helt lige.

Minik lynede endnu engang, men desværre scorede Magnus Landin på et flot vip i den anden ende.

Så havde GOG chancen for at afgøre det med ca. 30 sekunder igen, men Kasper Hvidt nappede Holsts skud, og så sluttede det hele med pointdeling.

Det var en flok skuffede GOG-spillere, der kom ud i omklædningsrummet. De følte sejren var så tæt på, og selvom hver og en kæmpede som bersærker og gjorde det fantastisk, så føltes det mere som et nederlag end en sejr.

Faktum er at holdet fik et point på en super svær udebane, og det kan vise sig at blive et særdeles vigtigt et af slagsen. Puljen er stadig fuldstændigt åben, og alle fire hold har en realistisk for at nå en semifinale.

Nu skal GOG-spillerne evaluere kampen og komme sig fysisk, og så venter næste svære opgave på onsdag i Aalborg.