Liga

GOG snuppede sæsonens første titel

GOG-træner Ian Marko Fog trådte onsdag aften for alvor ind på den store scene, da han i sin første betydende kamp på den gule bænk havde held med at lede sit mandskab til 34-32-sejr i Super Cup-finalen mod de evige rivaler fra Aalborg Håndbold.

I den forgange sæson trak GOG det længste strå i både pokalturneringen og i mesterskabet, og Aalborg havde derfor fået pladsen i kampen som DM-toer. Men nordjyderne havde bestemt ikke tænkt sig at trække sig uden kamp, og ikke mindst i første halvleg viste Mikkel Hansen og Co. tænder, og derfor stod det 18-17 til Aalborg efter de første 30 minutter.

Tidligt i anden halvleg lykkedes det imidlertid for GOG at stikke en kæp i Aalborg-hjulet, og på relativt kort tid blev en Aalborg-føring på 24-21 vekslet til 26-26, og fra da af havde GOG teten i resten af kampen.

Topscorer for GOG blev Alexander Blonz med 10 scoringer, mens Aron Mensing og Nicolai Pedersen blev noteret for henholdsvis syv og seks mål.