GOG spillede uafgjort i drama

Der var lagt op til en spændende affære, da de to slutspilsaspiranter, Århus og GOG bragede sammen her til eftermiddag i NRGI Arena, og det var lige præcis det, de fremmødte tilskuere fik.

GOG stillede op uden den spillede direktør, Kasper Jørgensen, der havde lagt sig syg, og Niclas Kirkeløkke der stadig er ude med en skulderskade.

Århus kom bedst fra start, men langsomt fik GOG hentet ind på de sortblusede århusianere ikke mindst takket være en storspillende Søren Haagen i det sydfynske mål. Århus brændte i denne periode tre straffekast. To på Haagen og et på Frank Mikkelsen.

De gule spillede noget fornuftigt angrebsspil, og det udnyttede Lars Hald og Rasmus Jensen gang på gang inde på stregen. GOG var efter et kvarter i teten, men hver gang de bragte sig foran med et par mål, hentede århusianerne ind på dem igen. Det var derfor helt lige ved pausen 12-12.

I anden halvleg kom de gule bedst fra start og bragte sig foran med to mål. Men gang på gang fik Århus kæmpet sig tilbage i kampen. I denne periode var den bundrutinerede Henrik Hansen skarp for østjyderne.

Efter ca. 10 minutter opstod kampens første virkeligt dramatiske begivenhed, da Rune Ohm blev vist direkte rødt kort for et sammenstød med Rasmus Jensen.

GOG kunne dog stadig ikke trække afgørende fra, og i en periode på ti minutter kom Århus for nemt til scoringer. Da det egentligt lignede at holdet fra smilets by havde fået meget godt styr på angrebsspillet, valgte Erik Veje at prøve at spille med en ekstra markspiller. Dette udnyttede GOG til at score i tomt mål to gange, og på den måde trække lidt fra igen. Da der manglede 5 minutter, var de gule derfor foran med to mål.

Erik Veje prøvede et nyt skaktræk og gik frem og mandsopdækkede Minik Dahl Høegh. Første gang straffede GOG det prompte, men herefter formåede holdet ikke at snøre sækken, og derfor kom Århus helt op på uafgjort med et minut igen. Her fik GOG spillet sig til en fornuftig chance, men Jan Tromle i århusmålet snuppede afslutningen, og så var det Århus der havde chancen for at afgøre kampen.

GOG-forsvaret kæmpede heroisk og tvang Århus ud i en passiv kendelse med 10 sekunder igen. De kule forsøgte et kontraløb, men Henrik Hansen stoppede kynisk Minik Dahl Høegh ved at trække ham i armen bagfra, hvilket dommerne takserede til et tremeterkast og direkte rødt kort til Hansen.

Midt i en kæmpe tumult præsenterede dommerne noget uforståeligt GOG’s Minik Dahl Høegh for direkte rødt kort. Det hele skulle derefter afgøres direkte på tremeterkast, som Rasmus Jensen blev sat til at eksekvere. Bolden ramte overlæggeren, og derfor sluttede det hele med et point til begge hold.

Det var et kæmpe drama, der desværre kun gav GOG uafgjort. Slutspillet er dog stadig inde for rækkevidde, men det kræver højst sandsynligt fire point i de sidste tre kampe. Den første er på lørdag mod etterne fra Kolding. Lad os endelig bare starte med at tage to overraskende point der med jeres hjælp.