Tilbage til oversigt

GOG spiller i aften bronzekamp

GOG og Kolding er efterhånden tørnet sammen rigtigt mange gange i år. Bronzekampene i aften og på lørdag bliver nummer fem og seks, så det siger sig selv, at det er to hold der efterhånden kender hinanden godt.

 

Hvad er sådan en bronzekamp for en størrelse?

Det er to mandskaber, der kommer med en kolossal skuffelse i form af relativt klare nederlag i semifinalerne. Begge hold tabte begge opgør, og det skal revancheres. Det hold der højst sandsynligt formår at trække sig sejrrigt ud af de to kampe, og dermed får hængt bronzemedaljer om halsen, er det hold, som får skuffelsen hurtigst ud af kroppen og motivationen for en medalje ind.

 

De gule spillede desværre to relativt dårlige kampe i semifinalerne. Det var naturligvis også Tvis Holsebros store fortjeneste, der fortjent gik videre til finalen.

Man skal dog stadig huske på, hvor flot en sæson, det har været for GOG-mandskabet. En pokalfinale og en DM semifinale var der nok ikke mange der havde regnet med, men drengene vil gerne have mere, og en bronzemedalje ville være kronen på værket oven på en super sæson.

 

Kolding København er der altid store forventninger til. Det hold med den suverænt største økonomi skal helst vinde DM-guld. Nu røg de så ud til et godt spillende BSV mandskab i semifinalen, og det er uden tvivl et meget skuffet Kolding-mandskab. Der er dog alligevel så meget rutine og kvalitet i holdet, så de nok skal rejse sig, og være en uhyggelig stærk modstander for det unge GOG-hold i de to bronzekampe.

 

GOG stiller desværre svækket op. Holdets unge store profil på venstre back, Andreas Holst, kom rigtigt galt afsted i den sidste semifinalekamp mod Holstebro. Dommen kom et par dage efter, et overrevet korsbånd. Nu venter 8-12 måneders sej genoptræning for Holst, og holdet må undvære ham i aften og i den anden bronzekamp på lørdag.

 

Aftenens kamp markerer samtidig årets sidste hjemmekamp, og det betyder, at der er en række spillere som vi skal sige farvel til i aften. Det drejser sig om Mikkel Møller, Kasper Kildelund, Minik Dahl Høegh, Aku Kreutzmann, Lars Hald og Kenneth Dahl. Giv alle de seks spillere en varm afsked. De har været med i mange år og fortjener det.

 

Kampen fløjtes op kl. 19.00, og der er stadig billetter at få. Så kom i hallen, og hjælp drengene til et godt udgangspunkt før lørdagens returkamp.