Tilbage til oversigt
Liga

GOG spiller om Super Cuppen 23. august

Som forsvarende mester ligger GOGs første titelkamp efter sommerferien allerede på plads, da traditionerne foreskriver, at den danske mester møder årets pokalmester i en kamp om “Sparekassen Danmark Super Cup”.

Årets udgave finder sted den 23. august, hvor det ligesom i DM-finalerne er Aalborg Håndbold, som GOG skal prøve kræfter med. Og da Super Cup-kampen afvikles Sparekassen Danmark Arena i Aalborg, bliver det muligt for GOG at igen at hente en pokal i Aalborgs egen hule, som det skete med DM-guldet.

Ud over mændenes finale afvikles kvindernes Super Cup-opgør samme dag, og det betyder, at publikum også kan glæde sig over at se mesterholdet fra Odense Håndbold bide skeer med pokalmestrene fra Team Esbjerg.

“Super Cup-finalen er en kamp, som vi glæder os til at spille, fordi vi har kvalificeret os til den som Dansk Mester. Jeg er helt sikker på, at både Nicolej Krickau og spillerne vil give alt, hvad de har i sig for at indlede sæsonen med en pokal til skabet. Det plejer at være en festdag, og jeg håber, at der er en hel masse fans, der tager med til Aalborg for at bakke os op, lige som de plejer,” siger GOG-direktør Kasper Jørgensen.

Billetsalget til Sparekassen Danmark Super Cup begynder mandag kl. 12, og du kan købe billet her.