Tilbage til oversigt

GOG-spillere spreder glæde på hele Fyn

Fredag var GOGs stregspiller Lars Hald tilbage, hvor de første mål blev scoret. Barndomsklubben GV Ejby havde inviteret ligaspilleren, som var glad for gensynet med sin tidligere hjemmebane.

 

Der blev vist nogle tricks, givet gode råd og skrevet autografer, da GOG-spilleren Lars Hald var tilbage i den hal, hvor interessen for håndbold blev vakt.

 

– Det er en fornøjelse. Det er dejligt at kunne give noget tilbage, her hvor man selv startede med at spille håndbold, fortæller Lars Hald.

 

Stregspillerens hang til harpiks begyndte i barndomsklubben GV Ejby, der i fredags havde inviteret den tidligere spiller til at komme og træne klubbens ungdomshold. U10, U12 og U14/16. Ud over den nuværende GOG-profil havde klubben også inviteret Torben Sørensen, der er træner for ligaklubben TM Tønder, men som også er tidligere GV Ejby-spiller. Lars Hald havde taget holdkammeraten fra GOG, Emil Jacobsen med.

 

– Det har været sjovt og meget varieret. Fra U10, hvor det mest handler om at lege, lære tre skridt og et skud på mål. Til U14 og 16, hvor man godt kunne løbe lidt kontra. Det var meget varieret og udfordrende, men det gør det kun sjovt, fortæller Lars Hald med et stort smil.

 

Selvom Hald og de øvrige GOG-spillere stort set træner hver eneste dag, så var det en rigtig god oplevelse for Lars Hald at bruge sin fredag aften med håbefulde ungdomsspillere ”hjemme” i Ejby.

 

– Det handler om at prøve at give lidt tilbage. Vi kommer og forsøger at vise dem, hvordan det fungerer, og hvordan vi træner i en eliteklub, så det er kun fedt, at man kan give lidt tilbage, slutter Lars Hald.

 

Lars Hald kom til GOG efter oprykningen til 1. division og har dermed været en del af klubben i fem år inden sit skifte til fransk håndbold. Nu er han tilbage i Gudme – lige nu uden for banen på grund af en knæskade. Men stregspilleren forventes at være klar igen midt i oktober.