GOG stadig ubesejret på hjemmebane i CL

Søndag eftermiddag tog GOG i mod de svenske mestre fra IFK Kristanstad på hjemmebanen i Odense i Jyske Bank Arena. En kamp, der i lange perioder så svær ud for GOG. GOG havde store udfordringer i forsvaret. GOG måtte til kampen undvære Arnar Freyr Arnarsson på grund af en skade, der jo er en stor del af GOGs forsvar. Og GOG var bagud 15-19 ved pausen.

Men i løbet af anden halvleg fik de gule langsomt spist sig ind på forspirnget fra udeholdet. Et par flotte redninger af Viktor Gisli Halmgrimsson og nogle gode aktioner fra blandt andre Mathias Gidsel sendte GOG tilbage i kampen med få minutter tilbage. GOG nåede endda foran 37-36. Men svenskerne udlignede på straffe, og GOG formåede ikke at score inden for de sidste 20 sekunder med bolden, så kampen endte med et point til hver.

Kampen endte 37-37. Næste opgave for GOG er allerede på tirsdag, hvor de gule skal et smut til Kolding og rivalopgøret mod KIF.